A szépség és a szörnyeteg sláger Az oroszlánkirály A kis hableány dal Aladdin kilencvenes évek videó stílus Disney hangzásvilág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Népszerű Disney-dalokat ültetett át a kilencvenes évek jellegzetes hangzásvilágába Shoshana Bean és Todrick Hall. Te felismered őket?

Legyen szó A kis hableányról, Az oroszlánkirályról, a Szépség és a Szörnyetegről, vagy az Aladdinról, valószínűleg nem csak mi tudjuk álmunkból is felriasztva elénekelni a Disney legismertebb rajzfilmjeinek leggyönyörűbb dalait. A Broadway ismert énekes-színésznője, Shoshana Bean és az American Idolban is feltűnt Todrick Hall azonban a kilencvenes éveken inspirálódva egy kicsit átvariálták a mesefilmekből megismert népszerű slágereket. Te felismered a dalokat?

Ilyen hercegnő még nem volt a Disney-nél - Ismerd meg Elenát!http://www.life.hu/news/20150130-a-disney-uj-hercegnoje-elena-o-az-elso-latin-szepseg.htmlA Disney 2015. január 29-én bejelentette új karakterét, Elenát, Avalor hercegnőjét, aki egyedülállónak számít. Miért? Mutatjuk.NewsOrigoSzörnyethalt a Disney World egyik dolgozója: munka közben érte a balesethttp://www.life.hu/news/20150413-szornyethalt-a-disney-world-egyik-dolgozoja-egy-munka-kozben-tortent-autobaleset-kovetkezteben.htmlTragédiával végződött egy autótesztelés Disney Worldben: a sofőrt kórházba szállították, az utas a helyszínen életét veszítette.News--A Disney-szereplőket is elérte a Szürke-láz - így huncutkodik Jázmin és Hamupipőkehttp://www.life.hu/intim/20150212-disney-szereplokkel-gondoltak-ujra-a-szurke-otven-arnyalata-jeleneteit.htmlSosem derült ki a mesékből, mit csinálnak a főszereplők, miután beteljesül a szerelmük, és boldogan élnek. Most bepillanthatunk a Disney-hősök hálószobájába. Intim--Ariel, a szakállas hableány - szőrt növesztettek a Disney hercegnőkhttp://www.life.hu/news/20150120-disney-hercegnok-szakallal.htmlAz egyre elterjedtebb szakáll-divat a Disney hercegnőket is elérte. NewsOrigoÉletre keltek a Disney-hercegnők: nézd meg a hús-vér mesehősöket!http://www.life.hu/kult/20150321-disney-hercegnok-mesei-es-a-szereplok-elo-adaptacioik.htmlA Disney elkészítette Hamupipőke történetének élőszereplős változatát, és korántsem ő az egyetlen olyan mesehősnő, akit a korábbi rajzolt változat helyett mostanában hús-vér alakban láthatunk a moziban. Nézzük hát, mely sztárok változtak át életre kelt Disney-hercegnőkké!Kult--Szállj fel a legrázósabb Disney-hullámvasutakrahttp://www.life.hu/news/20150202-a-legjobb-hullamvasutak-a-disney-parkokban.htmlEgy Disney-parkba legalább egyszer az életben el kell jutni, legalábbis azok szerint, akik már jártak ott. Most megmutatjuk a Disney-parkok legjobb és legijesztőbb hullámvasutait. Garantáltan kedvet kapsz a száguldáshoz.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.