Boggie világsztárokkal énekelhet Bécsben

Forrás: MTVA -
gála Eurovíziós Dalfesztivál Bécs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselő énekesnő, Boggie hatalmas lehetőséget kap Bécsben két nappal az Eurovízió elődöntője előtt. Világsztárokkal énekelhet együtt bécsi Operaház nagyszabású gálakoncertjén.

A különleges koncertre mindössze öt nemzet, és a házigazdákat képviselő Conchita Wurst kapott meghívást, így óriási megtiszteltetés, hogy a szervezők Boggie-t is a fellépők közé invitálták.

A gálán Placido Domingo és Juan Diego Florez is fellépnek, sőt egy közös meglepetéssel is készülnek a közönségnek. A Wars for Nothing rendhagyó formában kerül színpadra a rendezvényen, Boggie a Bécsi Állami Operaház gyermekkórusával énekli a dalt.

Forrás: MTVA

„Amikor megkaptam az osztrák szervezőktől a meghívást, egyszerre voltam nagyon boldog, és büszke, percekig el se akartam hinni, hogy mindez velem történik. Placido Domingoval egy színpadon állni, azt hiszem még az álmaimban sem szerepelt… Bármi történjen is ezek után Bécsben, én akkora ajándékot kaptam a sorstól, amiért egész életemben hálás leszek majd.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.