Rózsaszín szemüvegben bűvölte el rajongóit a színészlegenda

kaland rajongó pályafutás nosztalgia Philadelphia közönségtalálkozó Burt Reynolds Comic-Con
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 79 éves színészlegenda a philadelphiai Comic Conon járt szombaton, ahol közönségtalálkozón beszélgetett rajongóival. Annak ellenére, hogy többször is aggódtunk egészségi állapota miatt, és ezúttal is botra támaszkodva jelent meg, egészen jól festett a színész.

Burt Reynolds, aki 1959-ben kezdte pályafutását, és rengeteg híres filmeben játszott, imádja a közönségtalálkozókat. „Mindig élvezem a rajongókkal való beszélgetést, és szívesen beavatom őket az életembe” – nyilatkozta a színész.

Forrás: Northfoto

Burt Reynolds egyébként manapság sokat nosztalgiázhat, hiszen novemberre tervezett életrajzi könyvét írja. 1994-ben jelent meg Életem címmel az első önéletrajzi könyve, most pedig a But Enough About Me (De elég már belőlem) címmel ad újabb, részletesebb betekintést kalandos életébe.

A színész, akit tavalyelőtt súlyos betegen szállítottak kórházba, teljesen elbűvölte rajongóit. Annak ellenére, hogy botra támaszkodva jelent meg az eseményen, reméljük, hogy Burt Reynolds egészséges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.