Szacsvay László lett a Nemzet Színésze

Forrás: MTI/Kallos Bea -
Kóti Árpád Szacsvay László Nemzet Színésze
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintegy két óra tanakodás után választották meg kedden délután Szacsvay Lászlót a két hete elhunyt Kóti Árpád helyére. 

"Nagyon friss még a dolog, alig három perce tudtam meg" mondta a Blikknek Szacsvay. "Nem is tudom még, mit kéne éreznem, sírjak vagy nevessek. Az első, ami eszembe jutott, hogy na, rákerültem a halálsorra. A második, hogy ez biztos tévedés. De szép lassan felfogom a dolgot. Én sosem foglalkoztam díjakkal, de ez azért más, megtisztelő és szívet melengető, hiszen ezt az elismerést a szakma adja" - tette hozzá a színész.

Forrás: MTI/Kallos Bea

Mitől félnek a szuperhősök? - Bosszúállók: Ultron kora filmkritikahttp://www.life.hu/kult/20150511-mitol-felnek-a-szuperhosok-kritika-a-bosszuallok-cimu-filmrol.htmlÚjra összeállt az álomcsapat, a Marvel külön-külön is szupermenő és szuperszexi szuperfőhőseinek válogatottja, hogy minden idők legsikeresebb képregényfilmjének folytatásában ismét megmentsék a világot — a megszokottnál kicsit sötétebb és borúsabb módon, de nem kevésbé szórakoztatóan. Bosszúállók – Ultron kora, kritika.KultOrigoHolnaptól ismét Cannes-ra figyel a világhttp://www.life.hu/kult/20150512-kezdodik-a-68-cannes-i-filmfesztival-nemes-jeles-laszlo-saul-fia-filmje-is-versenyez-az-arany.htmlVilághírű sztárok főszereplésével forgatott filmek versenyeznek a szerdán kezdődő 68. cannes-i filmfesztiválon, amelynek hivatalos versenyprogramjában 19 alkotás - köztük Nemes Jeles László Saul fia című műve - versenyezhet az Arany Pálmáért.Kult--Jordán Tamás meglepő vallomást tetthttp://www.life.hu/kult/20150512-jordan-tamas-azert-akart-szinesz-lenni-hogy-megszabaduljon-sajat-magatol.htmlNagy szegénységben élő, későn érő, félénk gyerek volt, aki elmondása szerint még beszélni sem tudott - éppen ezért semmi sem utalt arra, hogy valaha színész lesz. Intim dolgokról vallott Jordán Tamás. Kult--Rózsaszín szemüvegben bűvölte el rajongóit a színészlegendahttp://www.life.hu/kult/20150511-burt-reynolds-philadelphiaban-tartott-kozonsegtalalkozot-a-comic-conon.htmlA 79 éves színészlegenda a philadelphiai Comic Conon járt szombaton, ahol közönségtalálkozón beszélgetett rajongóival. Annak ellenére, hogy többször is aggódtunk egészségi állapota miatt, és ezúttal is botra támaszkodva jelent meg, egészen jól festett a színész.Kult--Elárverezik A Nagy Gatsby első kiadásának dedikált példányáthttp://www.life.hu/kult/20150510-elarverezik-a-nagy-gatsby-elso-kiadasanak-dedikalt-peldanyat.htmlA Nagy Gatsby című bestseller első kiadásának a szerző, F. Scott Fitzgerald által dedikált példányára lehet licitálni júniusban.Kult--Örök nyugalomra helyezték Pap Veráthttp://www.life.hu/kult/20150509-pap-vera-kossuth-e-s-ja-szai-di-jas-szi-ne-szno-t-szuk-csaladi-korben-helyeztek-orok-nyugalomra.htmlRajongo´i, tisztelo?i nem kísérhetik utolso´ u´tja´ra Pap Vera´t, ma´r csak egy gyertya´val bu´csu´zhatnak to?le. A Kossuth- e´s Ja´szai-di´jas szi´ne´szno?t ugyanis ma´r o¨ro¨k nyugalomra helyezte´k.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.