Izgalmas koncert a Fogasházban: a színpadon Czutor Zoltán és a Headbengs zenekar

Forrás: Werkakadémia -
vizsga Headbengs Czutor Zoltán zenei menedzsment werk akadémia koncert együttes zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Werk Akadémia zenei menedzser hallgatói május 21-én 20.30 órától szervezik vizsgakoncertjüket a Fogasházban, melyen fellép Czutor Zoltán és a Headbengs zenekar.

Czutor Zoltán zenész, Artisjus-díjas szövegíró, dalszerző, évtizedek óta meghatározó szereplője a hazai könnyűzenei életnek, pályafutása során többféle műfajban komponált, de közben mindvégig a saját rockzenekaraiban játszott. A hazai rockzenei színtér immár negyedszázada markáns szereplője.

Forrás: Werk Akadémia

A trióként működő Headbengs története a kétezres évek közepén kezdődött. Lelkesedésük, hitük, energiáik hamar sűrűn koncertező zenekarrá tették a zenekart. 2010-ben pedig Sándor Dániel vezetésével, a Keleti Blokkban rögzítették első lemezüket, Kisördög címmel. A komolyabb és országos szintű érdeklődést a banda számára az Akarom, hogy érezd című dal újrakevert változata hozta meg, ami a Petőfi Rádió toplistájára került.

Forrás: Werkakadémia

A Werk Akadémia Zenei menedzser képzése 2013 óta igyekszik a hazai könnyűzenei világot gyakorlati szemlélettel közel hozni a hallgatóihoz. Ezért is teremt lehetőséget arra, hogy a végzős tanulók koncertet szervezzenek. A zenei menedzserek mellett a színházi és képzőművészeti menedzserek vizsgaelőadása -, és kiállítása is május folyamán látható.

Borzalmas baleset! Kétszer élesztették újjá a Csík zenekar vezetőjéthttp://www.life.hu/drlife/20150512-ketszer-elesztettek-ujja-a-csik-zenekar-vezetojet-csik-janost.htmlKétszer élesztették újjá, majd két hónapig teljesen öntudatlan állapotban volt Csík János, a Csík zenekar vezetője. A zenész most először beszél borzalmas balesetéről.Dr. LifeOrigoHomofóbiája miatt nem ment el fia koncertjeire Elton John édesapja?http://www.life.hu/csalad/20150512-elton-john-edesapja-homofobiaja-miatt-nem-ment-el-soha-fia-koncertjeire.htmlA zenei ikonnak a mai napig fáj, hogy elhunyt édesapja, Stanley Dwight soha nem hallotta őt játszani.Család--Micsoda vizsgaidőszak - Meztelenül kellett vizsgázniuk a diákoknakhttp://www.life.hu/news/20150512-meztelenul-kellett-vizsgazni-a-diakoknak.htmlEgy tanár San Diegóban teljesen pucérra vetkőztette diákjait, és úgy kellett vizsgázniuk. NewsThinkstockSztárzenekar az Éjjel-Nappal Budapestbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150506-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapestben-cimu-sorozataban-tunik-fel-a-children-of-distance-nevu-formacio.htmlMagyarország egyik legnépszerűbb napi sorozatában, az Éjjel-Nappal Budapest két epizódjában is feltűnik a Children of Distance nevű formáció.TV + Bulvár--Ajjaj! Csúnyán megsérült koncert közben Britney Spearshttp://www.life.hu/bulvar/20150506-britney-spears-megserult-fellepese-kozben-ami-miatt-le-kellett-mondania-egy-masik-koncertjet.htmlAz énekesnő olyan szerencsétlenül esett egy Las Vegas-i koncertjén, hogy még egy soron következő koncertjét is le kellett mondania miatta.TV + Bulvár--Csonka András: Anyu, ugye hallasz? Leitattak a vizsgaelőadásomonhttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20141205-csonka-andras-blogjaban-edesanyjanak-ir-levelet-a-darabtemetorol-amin-leitattak.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka András--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.