Vida Péter: "Rabszolgaként bánnak velünk" - Kifakadt a Thália színház színésze

Thália Színház Vida Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forrnak az indulatok a Thália Színházban: a színészek – akik állítólag a szabadságukban is korlátozva vannak – dühösek, az alkalmazottak pedig elégedetlenek. Legalábbis erről számolt be a színház társulatának egyik tagja, Vida Péter egy interjúban. 

A színész a Metropolban bírálta a színház vezetőségét. „Rabszolgaként bánnak velünk és semmilyen szabadságunk nincs. Szinte az összes időnkkel ők rendelkeznek, panaszainkat félresöprik. Forrnak az indulatok, egy hajszál választ el minket a rabszolgafelkeléstől" - nyilatkozta.

Forrás: Facebook/ Vida Péter rajongói oldala - Kállai-Tóth Anett

Vida Péter szerint a legfőbb hajcsár a színház főrendezője, Réthly Attila. Az ügynek a Bors is utána kívánt járni, így megkereste a Thália Színházat, de sem a sajtóosztály, sem Réthly Attila nem reagált érdemben a vádakra. Vida Péter marketingasszisztense pedig annyit mondott a lapnak: a színész nem kíván a továbbiakban beszélni az ügyről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.