"Alkoholista voltam" - Intim vallomás Al Pacinótól

Forrás: AFP/Cindy Ord -
probléma alkohol vallomás Al Pacino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 75 éves Al Pacino a minap őszintén vallott egy interjúban az életéről, többek között azt is elárulta, hogy alkoholista volt.

"Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem emlékszem a hetvenes évekre. Sőt, ha most visszagondolok, igazából a nyolcvanas évekre sem." - vallotta a Keresztapa és még számos díjazott, világhírű film szexi és macsó sztárja, aki elárulta, annak idején bizony meggyűlt a baja az alkohollal.

Al Pacino Forrás: AFP/Cindy Ord

"Nem emlékszem szinte semmire. Akkoriban fedeztek fel, akkoriban kezdtem élni a hollywoodi színészek gondtalan életét. Igen, jóval többet ittam a kelleténél. Aztán egyszer valaki azt mondta nekem, hogy ha így folytatom az ivást, nemcsak hogy munkám nem lesz, de nagyon hamar meg is fogok halni. Akkor megijedtem, és úgy döntöttem, megmentem a saját életem." - nyilatkozott az Oscar-díjas és többszörös Golden Globe-díjas amerikai színész, a filmtörténelem egyik meghatározó színészegyénisége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.