Idén jubilál a nyár legszínesebb fesztiválja, a Művészetek Völgye

Fotó: Zsolt Szigetvary -
jubileum fesztivál Kapolcs összművészet Művészetek Völgye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi évek legnagyobb fesztiváljára készülnek a Balaton-felvidéken – 25. alkalommal rendezik meg a Művészetek Völgyét Kapolcson.

A magyar kulturális, zenei, színházi és irodalmi élet színe-java ott lesz az idén jubiláló Művészetek Völgyén július 24. és augusztus 2. között. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja több ezer programmal, fellépővel és a fesztiválozók visszajelzéseire épülő újításokkal készül. A tavalyi évben megújult Művészetek Völgye idén még több helyszínen, még több programmal várja a látogatókat és az egyes helyszíneken még nagyobb férőhelyet biztosít a kényelmes szórakozás és szórakoztatás érdekében.

Fotó: Zsolt Szigetvary

A fesztivál műsorai is egészen széles rétegeket szólítanak meg. A Momentán Társulat, Hajós András és a Modern Art Orchestra, valamint Harcsa Veronika is saját udvaraikban, különleges programokkal és meglepetés vendégekkel várják az érdeklődőket.

A Völgy egyik legkedveltebb helyszíne, a Klastrom is újra megtelik élettel idén: az első öt napon a világzene és a Fonó fellépői veszik használatba a templomromot, aztán átveszi az irányítást az NVC és az elektronikus életérzés, egy egész napra felbukkan a Balaton Method is. A Hello Wood csapata saját kis falvat, önálló zenei programokat és külön gyerektábort is szervez. A Design Terminál napközben workshopokra, esténként koncertekre várja a közönséget.

Márta István, a fesztivál igazgatója idén egy saját udvarral lepi meg a vendégeket, a Mártapista udvar az igazi mély beszélgetések otthona lesz. Fellép az elmaradhatatlan Hobo, a színház szerelmesei találkozhatnak Pintér Béla Társulatával, a Nézőművészeti Főiskola és a Jurányi Inkubátorház több társulatával is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.