Te is diagnosztizáltad már magad? Akkor ezt imádni fogod

Forrás: KortársPR -
betegség vizsga diagnosztizálás Karinthy Frigyes zenei menedzsment werk akadémia előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki valaha is érzett már meghatározhatatlan eredetű szúró fájdalmat, talált magán gyanús kiütéseket, rettegett orvosi rendelőben, vagy diagnosztizálta már magát egy reklám alapján, annak május 29-én a Stúdió K Színházban a helye.

Karinthy Frigyes páratlan éleslátással és egyedülálló humorérzékkel elemzi ki a testi és lelki betegségek egész tárházát.

A szövegek átdolgozásában többek között Lovas Rozi vett részt Forrás: KortársPR

Történeteiben élénken jelenik meg az emberi érzelmek széles skálája, amit ma ugyanolyan intenzitással élünk át, ha az egészségünkről van szó, mint Karinthy karakterei a Betegek és bolondok című művében. A Werk Akadémia színházi menedzser szakos hallgatói e műből szerveznek felolvasó színházi estet Lovas Rozi, Nagy Dániel Viktor és Spilák Lajos közreműködésével május 29-én, pénteken a Stúdió K Színházban.

A vizsgaelőadás időpontja és helyszíne: 2015. május 29. 19 óra, Stúdió K Színház (1092 Budapest, Ráday utca 32.)

Hátborzongató életéről vallott a magyar színész - Szívszorító részletekhttp://www.life.hu/csalad/20150526-damu-roland-szinesz-az-igazsag-cimu-konyveben-ir-szomoru-gyermekkorarol.htmlSokkoló traumák, verés, bántalmazás, elhanyagoltság - olyan sokkoló részletekről ír önéletrajzi könyvében Damu Roland, mely sok mindenre választ adhat.CsaládOrigoVida Péter: "Rabszolgaként bánnak velünk" - Kifakadt a Thália színház színészehttp://www.life.hu/kult/20150518-vida-peter-kifakadt-a-thalia-szinhazban-rabszolgakent-bannak-a-szineszekkel.htmlForrnak az indulatok a Thália Színházban: a színészek – akik állítólag a szabadságukban is korlátozva vannak – dühösek, az alkalmazottak pedig elégedetlenek. Legalábbis erről számolt be a színház társulatának egyik tagja, Vida Péter egy interjúban. KultOrigoLezárult Kelly Rutherford ügye: visszakapta gyermekeit a színésznőhttp://www.life.hu/csalad/20150525-kelly-rutherford-a-pletykafeszek-szinesznoje-visszakapta-gyermekeit.htmlTöbb éve harcol volt férjével A pletykafészek sztárja, aki végre elérte, amit szeretett volna: visszakerülnek hozzá gyermekei.Család--Peller Károlynak önjelölt menyasszonya akadt - Feljelentette a nő az Operettszínházathttp://www.life.hu/bulvar/20150517-peller-karolynak-onjelolt-menyasszonya-akadt-feljelentette-a-no-az-operettszinhazat.htmlRajongója keseríti meg Peller Károly életét. A nő feljelentette az Operettszínházat, ugyanis aggódott a művész egészségéért. A színházba a törvényeknek megfelelően a Munkavédelmi Hivatal is kivonult.TV + Bulvár--Dekoltázsörömök! A Barátok közt színésznői nagyot villantottakhttp://www.life.hu/bulvar/20150522-nyari-dia-es-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoi-megmutattak-dekoltazsukat.htmlA kommentelőknél kiverte a biztosítékot a csábos fotó, amelyen Nyári Dia és Kiss Ramóna szexi topban pózoltak egy bodzafa tövében.TV + Bulvár--Cicivillantás, dekoltázsharc - kit érdekel? A legcsinosabb színésznők a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150524-a-legcsinosabb-szinesznok-a-cannes-i-filmfesztivalon-2015-ben.htmlAz utóbbi napokban a színésznők mellett szebbnél szebb modellek, énekesnők, celebek lepték el Cannes vörös szőnyegét. Ám a fesztivál mégiscsak a filmekről szól, és akármilyen dögös volt a mi Palvin Barbink, és akármilyen mély volt Gigi Hadid dekoltázsa, most mégis a filmfesztivál legcsinosabb színésznőit mutatjuk be. Ki volt a ti kedvencetek?TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.