kulturális programajánló fesztivál hétvége koncert programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre! Jönnek a nyári szabadtéri bulik. Olyan telt házas koncerttel indíthatod a szezont, amit tilos kihagyni. Ettől még a nap is kisüt majd. 

1. Wellhello-koncert
Május 29.
Budapest Park

Fluor és Diaz Fonogram-díjas duója, a Wellhello nemcsak a tinilányok, de a fél ország kedvence lett az utóbbi időben. Számaikat mindenki kívülről tudja, és ha a Rakpart szól a rádióban, biztos, hogy te is felhangosítod a Balaton felé menet a kocsiban.
Irány a Parkba táncolni!

2. Ínyencfesztivál
Május 30-31.
Várkert Bazár

Igazi kulináris élményben lesz része annak, aki felsétál a Várkert Bazár teraszára május 30-31-én, a kétnapos Ínyenc Fesztiválra. Bisztrók, éttermek, borászatok, pezsgőbár, felnőttmegőrző, csokoládé- és édességkészítők várják egész nap az ínyenc közönséget, közben a legjobb 70-es, 80-as évek soul-, funky- és dzsesszslágerei szólnak majd.

Singh Viki is fellép a fesztiválon Fotó: Tv2

3. Ocho Macho-koncert
Május 28.
Budapest Park

Jó neked – ha elmész az Ocho Machóra, biztosan. A zenekar új kislemezét mutatja be, ráadásul a Firkin és a HungaRiddim is vendégszerepel május 28-án a Parkban.

4. DogChow KutyaSport Majális
Május 30-31.
Városliget

Dog Chow KutyaSport Majálison a legügyesebb ebek EB-n méretik meg magukat, kutyafrizbi sportágban. Cseh Laci is a rendezvény vendége lesz. Vidd ki a kis kedvencedet, ő is nagyon jól fog szórakozni az izgalmas kutyaprogramokon!

Forrás: Thinkstock


5. Nőijóga nap a női egészségért
Május 31.
Mandala Jógastúdió Újbuda

Egy nap a női egészség jegyében. Nőijóga-gyakorlással, kerekasztal beszélgetéssel, inspiráló előadássokkal vár minden érdeklődőt a Mandala Jógastúdió Újbudán.
Ha fontos számodra az egészség, feltétlen próbáld ki, garantáltan rákattansz a jógázásra!

Illusztráció Forrás: Thinkstock

6. Mesefesztivál
Május 30-31.
Bálint Ágnes Kultúrközpont

Berecz András, a Ghymes és Rutkai Bori is gyerekműsorokkal várja a legkisebbeket. Bábszínházi előadások mellett kreatív játszóházban szórakozhatnak a családok, és kipróbálhatják a kicsik a gyerekjógát is a Bálint Ágnes Kultúrközpont mesefesztiválján.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.