A Saul fia főszereplőjét színházi szerepek várják

Cannes szerep színház felkérés nagydíj Röhrig Géza Saul fia főszereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Röhrig Géza, a Saul fia főszereplője elmondta, jól esett neki, hogy magyar és külföldi színészek, többek között, Sophie Marceu, Csákányi Eszter, Kulka János is gratuláltak neki a film megnézése után.

A színész a Mokka adásában azt is elárulta, a Saul fia sikere óta több színházi felkérést is kapott már, ő azonban eddig egyet sem vállalt el.

„Sejtettük, hogy díjat kapunk, de amikor ott ültünk a székben szmokingban, nem tudtuk, mi vár ránk.Minél később hívják fel ugyanis az embert a színpadra, annál nagyobb a díj" – mesélte Géza, akit már több ajánlattal megkerestek a siker óta.

„Nemsokára visszautazom New Yorkba, mert ott élek. Már megkerestek ajánlatokkal, de még nem vetettem rá egyikre sem magam. Színházi megkereséseket kaptam, drámai szerepekre" – mondta a színész.

Nincs szüksége új énekesre a Republicnakhttp://www.life.hu/kult/20150421-a-republic-egyuttes-nem-keres-uj-enekest-cipo-helyett-boros-csaba-elarulta-uj-albumukon-csak-az.htmlAz együttes Cipő halála után is folytatja, ám leszögezték, már nem keresnek új énekest. Az új albumon csak az együttes régi tagjai szerepelnek.Kult--Borzongás és félelem – Bereczki Zoli zseniális aberrálthttp://www.life.hu/kult/20150410-bereczki-zoltan-szinesz-betegesen-szerelmes-a-lepkegyujto-cimu-darabban-a-central-szinhazban.htmlA Lepkegyűjtő című darab, már az első percekben lehengerlő erővel fogja meg a néző idegeit és el sem engedi 80 percen keresztül. Az izgalmas pszichotillert annak ajánljuk, aki szereti a briliáns színészi alakításokat.KultOrigoVitray Tamás: "Olyan mértékben irtóznak tőlem a köztévénél, hogy arra ma már büszke vagyok" http://www.life.hu/kult/20150312-vitray-tamas-riportertol-irtoznak-a-koztevenel-errol-o-maga-vallott-egy-interjuban.htmlA legendás riporter arról beszélt, mi a véleménye a most futó műsorokról és milyen a viszonya a köztévével.Kult--Te is diagnosztizáltad már magad? Akkor ezt imádni fogodhttp://www.life.hu/kult/20150527-karinthy-frigyes-betegek-es-bolondok-muve-alapjan-vizsgaestet-szerveznek-a-werk-akademia-diakjai.htmlAki valaha is érzett már meghatározhatatlan eredetű szúró fájdalmat, talált magán gyanús kiütéseket, rettegett orvosi rendelőben, vagy diagnosztizálta már magát egy reklám alapján, annak május 29-én a Stúdió K Színházban a helye.KultOrigoBoggie már nem szomorkodhat: Fonogram-díjat nyerthttp://www.life.hu/kult/20150527-atadtak-a-fonogram-magyar-zenei-dijakat-boggie-az-eurovizio-magyar-versenyzoje-is-dijat-nyert.htmlAnnak ellenére, hogy Csemer Boglárka Boggie dala nem hozott győzelmet az Eurovíziós Dalfesztiválon, a magyar énekesnőnek nem kellett sokat várnia egy rangos díjra. Kult--Kulka János neccharisnyában táncolthttp://www.life.hu/kult/20150522-kulka-janos-necc-harisnyaban-tancolt.htmlPünkösd vasárnap este megnézheted a tévében a tavalyi év egyik legsikeresebb magyar filmjét.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.