Képzeld el a múltat színesben! Híres fekete-fehér fényképek újragondolva

fénykép fotó híresség Abraham Lincoln színes Louis Armstrong fekete-fehér monokróm Adolf Hitler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig ritkaságnak számítottak a színes fényképek. A rájuk való törekvés ugyanakkor nem ok nélkül született: könnyebben vissza tudjuk idézni és közelebb érezzük magunkhoz az így megörökített pillanatokat.

Abraham Lincoln 1865-ben készült portréja - Ugye, mennyivel másabb színesben az Alexander Gardner által készített fénykép?

Forrás: Photo Chopshop

Adolf Hitler Mussolini vejével és Joachim von Ribbentroppal egy náci gyűlésen - 1930 körül

Forrás: Photo Chopshop

Louis és negyedik felesége, Lucille Armstrong 1961-ben

Forrás: Photo Chopshop

Louis Armstrong nagy szerelmei

Míg a Wonderful World című dalának szövegét valószínűleg mindenki betéve tudja, addig a zenészlegenda nagy szerelmeiről már kevesebbet tudunk. A Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a hölgyeket, akik az arany trombitás legszebb szerelmes dalait ihlették.
Apu, vedd meg nekem a várost!http://www.life.hu/kult/20150527-kulturalis-programajanlo-majus-28-31.htmlVégre! Jönnek a nyári szabadtéri bulik. Olyan telt házas koncerttel indíthatod a szezont, amit tilos kihagyni. Ettől még a nap is kisüt majd. Kult--Egy fénykép miatt vitték orvoshoz a kisfiút, akiről így derült ki, hogy szemrákja vanhttp://www.life.hu/drlife/20150210-egy-fenykep-miatt-vittek-orvoshoz-a-kisfiut-akinel-szemrakot-diagnosztizaltak.htmlA 3 éves Taylort azután vitték orvoshoz, hogy nagynénje furcsa árnyékot vett észre a fiú szemében a róla készült képeken. A gyanú beigazolódott: a gyereket szemrákkal diagnosztizálták.Dr. Life--A Saul fia főszereplőjét színházi szerepek várjákhttp://www.life.hu/kult/20150527-rohrig-gezat-a-saul-fia-cannesi-filmfesztival-nagydijas-filmjenek-foszereplojet-szinhazi-szerepek.htmlRöhrig Géza, a Saul fia főszereplője elmondta, jól esett neki, hogy magyar és külföldi színészek, többek között, Sophie Marceu, Csákányi Eszter, Kulka János is gratuláltak neki a film megnézése után.KultOrigoAmanda Seyfriedet is lemeztelenítette a híres fotóshttp://www.life.hu/trend/20150526-amanda-seyfried-szinesznot-fotozta-mario-testino-egy-szal-torolkozoben.htmlA világhírű divatfotós, Mario Testino ezúttal Amanda Seyfried színésznőt fotózta Towel Series (törölköző sorozat) elnevezésű projektjében.Trend--Vers mindenkinek – Ilyen Kozsó elszavalvahttp://www.life.hu/kult/20150527-kozso-szomoru-szamuraj-elszavalva.htmlA Szomorú szamurájra mind buliztunk már legalább egyszer. Hallgassuk hát meg most egy egészen új értelmezésben.KultOrigoTe is diagnosztizáltad már magad? Akkor ezt imádni fogodhttp://www.life.hu/kult/20150527-karinthy-frigyes-betegek-es-bolondok-muve-alapjan-vizsgaestet-szerveznek-a-werk-akademia-diakjai.htmlAki valaha is érzett már meghatározhatatlan eredetű szúró fájdalmat, talált magán gyanús kiütéseket, rettegett orvosi rendelőben, vagy diagnosztizálta már magát egy reklám alapján, annak május 29-én a Stúdió K Színházban a helye.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.