Életműdíjat kapott Steve Martin

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
színész életműdíj Steve Martin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Amerikai Filmintézettől életműdíjat kapott Steve Martin.

A színészről nem csak ikonikus ősz haja, hanem klasszikus filmei is eszünkbe jutnak, mint a Rózsaszín Párduc, Az örömapa, A tucatjával olcsóbb, a Segítség, karácsony! vagy a Pacák. Ezekért, illetve saját maga által írt vígjátékokért kapott életműdíjat az Amerikai Filmintézettől.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Megállíthatatlan a Liza, a rókatündérhttp://www.life.hu/kult/20150604-megallithatatlan-a-liza-a-rokatunder.htmlMegállíthatatlan a Liza, a rókatündér az európai filmfesztiválokon: legutóbb május 28-án Madridban a Nocturna Fantasztikus Filmek Fesztiválján az összes megnyerhető díjat elhozta a kategóriájában. A szakmai zsűri más rangos elismerések mellett a Pesti Magyar Színház társulati tagjainak, Balsai Móninak és Bede-Fazekas Szabolcsnak ítélte oda a legjobb alakításért járó díjat.KultOrigoMegszületett a nyár slágere! Kis Grófo bulibáróként nyomjahttp://www.life.hu/kult/20150605-klippremier-kis-grofo-bulibaro.htmlMulatási, mulatási! - kezdi Kis Grófo a nyár slágerének ígérkező Bulibárót.KultOrigoÚjabb nagy név a Szigeten! Világhírű zenekar érkezikhttp://www.life.hu/kult/20150604-kings-of-leon-a-sziget-fesztivalon.htmlMost csak egy bejelentés érkezett a Szigetről, de az odacsap: újabb sztárfellépőt jelentettek be.KultFesztiválhelyszínné változik a Belvároshttp://www.life.hu/kult/20150603-kulturalis-programajanlo-junius-4-7.htmlHivatalosan is elkezdődött a nyár, amit mi is nyithatna meg jobban, mint néhány jó koncert. Mielőtt elindulsz a Belvárosba tombolni, jazzt vagy bluest hallgatni, esetleg kulináris élményeket szerezni, látogass el a mellrákellenes napra is. Hol van mindez? Eláruljuk.KultThinkstockAz Egyszer volt, hol nem volt című sorozat rajongói odalesznek a gyönyörtőlhttp://www.life.hu/kult/20150603-az-egyszer-volt-hol-nem-volt-sorozat-helyszinere-lehet-latogatni.htmlMíg sokan tűkön ülve várják az Egyszer volt, hol nem volt következő részét, vannak, akik a hátizsákjukat pakolják, hogy elinduljanak egy túrára Storybrooke-ba. Kult--Még akár Oscar-díjat is kaphat a Saul fiahttp://www.life.hu/kult/20150526-a-saul-fia-producere-nyilatkozik-a-folytatasrol.htmlÓriási sikert aratott Nemes Jeles László filmje, a Saul fia Cannes-ban. A rendező és csapata máris a folytatáson gondolkodik. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.