Dizájnos feliratot kapott Sopron

Forrás: Facebook/VOLT Fesztivál Official -
Sopron VOLT Fesztivál dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy héttel a kapunyitás előtt egy igazán látványos ajándékot kapott a Telekom VOLT Fesztivál főszervezőitől Sopron városa.

A soproni Széchenyi téren avatták fel azt a 2,5 méter magas, 10 méteres “Sopron” feliratot, amit a tavalyi fesztiválon neves kortárs művészek készítettek.

Forrás: Facebook/VOLT Fesztivál Official

A VOLT művészeti fesztiválként is jelentősen erősödik: két színpadot is kortárs művészek terveztek, látványos installációkat és szobrokat állítanak fel a helyszínen, több neves művész pedig a közönség bevonásával az Élő Bolygónk című klímavédelmi kampány témáját dolgozza fel.

A VOLT névadó szponzora, a Telekom a fesztivállal közösen hozta létre a központban felépülő, hatalmas Telekom Teret, ahol az egyedi látványvilág mellett, 24 órás programkínálat, finom ételek és italok, fodrászat és egy kapszulahotel is megtalálható lesz, miközben a 4G-vel működő interaktív Festival Buddy-k segítségével azok is bepillanthatnak a VOLT hangulatába, akik nem jutnak el Sopronba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.