Milliárdokat kaszált A szürke ötven árnyalata írónője

Forrás: AFP/Jewel Samad -
írónő trilógia E.L. James szex erotikus regény vagyon milliárd könyv A szürke ötven árnyalata millió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexszel tényleg mindent el lehet adni. Nincs is ennél jobb bizonyíték E.L. James erotikus regénysorozatának tetemes összegért elkelt példányainál.

Csökkenés helyett inkább csak növekedést tapasztalhatott anyagi téren A szürke ötven árnyalata írónője.

Forrás: AFP/Jewel Samad

E.L. James, akinek tavaly jelent meg a könyvsorozata első része alapján készült film, csak 2014-ben 20 millió angol fontot, vagyis közel 9 milliárd forintnak megfelelő összeget kaszált, amiből nagyjából 9,8 millió tiszta hasznot tudhat magáénak a Fifty Shades Ltd. vállalat - derült ki a cég nemrég nyilvánosságra hozott adataiból.

A kétgyerekes anyukának csak 2,6 millió fontot, vagyis 1,1 körülbelül milliárd forintot hozott a konyhára A szürke ötven árnyalata könyvváltozata, amelyeket minden idők leggyorsabban eladott kötetei között tartanak számon. Nem semmi!

Mamipornó millióknak

Szociálpszichológiai törvényszerűség, hogy egy-egy bestseller kapcsán kitör a hisztéria: az olvasók falják, a kritikusok fanyalognak. Nem történt ez másképp a legújabb sikerszéria, az Ötven árnyalat-trilógia kapcsán sem, melynek első kötete, A szürke ötven árnyalata már magyarul is alaposan felborzolta a kedélyeket. Íme, a Life.hu kritikája a kötetről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.