Idén is elmarad a Hegyalja Fesztivál

Forrás: Thinkstock -
Tokaj fesztivál nyár 2015 Kingdom of Hegyalja Hegyalja Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szervezési nehézségekre hivatkozva idén elmarad a Kingdom of Hegyalja fesztivál. A nagyobb koncerteket valószínűleg Budapesten rendezik meg.

Napok óta hallani pletykákat arról, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is elmarad a Hegyalja Fesztivál. A hegyalja.info szerint már egy ideje beszéltek erről a helyiek. A világszerte elsimert fellépők (Eagles of Death Metal, Clean Bandit, The Darkness) koncertjeit lehet, hogy Budapesten pótolják.

Forrás: Thinkstock

A fesztivál hivatalos Facebook oldalán már közzé is tettek egy közleményt, melyben megerősítették a hírt:

"Elmarad a Kingdom of Hegyalja

Elmarad Tokaj-Rakamazon a július 15-19-re tervezett Kingdom of Hegyalja. A négy fesztiválterületből három nem áll rendelkezésre, ezért a szervezők úgy döntöttek, nem rendezik meg a fesztivált az eredeti területen, de még dolgoznak azon, hogy néhány koncertet más helyszínre átszervezzenek.
«Nem áll rendelkezésünkre abban a formában a helyszín, ahogy azzal eredetileg kalkuláltunk, ezért úgy döntöttünk, nem rendezzük meg a fesztivált Tokaj-Rakamazon. Dolgozunk még azokon a lehetőségeken, hogy a leszervezett koncertek egy részét más helyszínen megtartsuk, ezzel kapcsolatban később tudunk bővebb információval szolgálni« – tájékoztatott Kovács Péter, a fesztivál egyik főszervezője.
Azoknak, akik már megvásárolták a jegyüket, illetve bérletüket, a kifizetett összegeket természetesen visszatérítik a szervezők. Ezzel kapcsolatban további információ itt kérhető: jegy@kingdomofhegyalja.hu"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.