Kozso és az Intim Torna Illegál közös színpadon? Mi folyik Velencén?

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub, Facebook/Intim Torna Illegál -
zene kulturális programajánló művészet kultúra fesztivál hétvége programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hétvége tényleg nem szólhat másról, mint a zenéről és a művészetekről. Járd körbe az országot, és válaszd ki a legjobb koncerteket, fesztiválokat. Ahogy szoktuk, most is megsúgjuk, merre érdemes elindulnod!

1. EFOTT Fesztivál
Július 14-19.
Velence

40. születésnapját ünnepli a kultikus EFOTT Fesztivál. Ennek örömére óriási buli készül Velencén, a szervezők nagyobb partit ígérnek, mint valaha. A legmenőbb hazai zenekarok és külföldi sztárfellépők koncertjei mellett sport- és szabadidőprogrammal várják a nem csak egyetemista fesztiválozókat.
Ha el sem tudod képzelni, milyen lehet Kozso és az Intim Torna Illegál vagy a Wellhello és Náksi Attila közös produkciója, feltétlenül nézd meg a szombati Efott40 partit!

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub, Facebook/Intim Torna Illegál

2. VeszprémFest
Július 15-19.
Veszprém

Sok-sok különböző stílus, színes kulturális felhozatal vár a VeszprémFesten. A Kool & the Gang disco-, jazz-, R&B-, soul-, funkpartiján vagy Emeli Sandé R&B- és soulkoncertjén felejthetetlen zenei élményben lesz részed. Ráadásul idén is a Rozé, Rizling és Jazz Napok a fesztivál kísérőrendezvénye, így a legfinomabb borokból sem lesz hiány.

Emeli Sandé Forrás: Facebook/Emeli Sandé

3. Bánkitó Fesztivál
Július 16-18.
Bánk

Közélet, kultúra és zene találkozik a Bánkitó Fesztiválon. Na, meg persze te is találkozhatsz rengeteg jó fej emberrel, akik mind olyan programokon szeretnének részt venni, amelyek üzenetet hordoznak.
A Bánkitó Fesztiválon egy egészen más világgal találkozhatsz, próbáld ki!

Forrás: bankitofesztival.hu

4. DumaFüred
Július 17-26.
Balatonfüred

Ha a dumaszínház és a vicces programok rajongója vagy, imádni fogod a DumaFüredet. A Balaton egyik legkedveltebb városában, Balatonfüreden állnak színpadra a stand-up comedy legnépszerűbb hazai előadói. Vigyázat, csak akkor indulj el a DumaFüred színpadához, ha készen állsz többórányi nevetésre.

Forrás: dumaszinhaz.hu

5. Krisna-völgyi Búcsú
Július 17-19.
Krisna-völgy

A család minden tagja megtalálja a neki való programot a Krisna-völgyben. Kézművesvásár, állatsimogató, lovasbemutató és még sok más érdekes program várja a látogatókat. Minden évben a búcsú fénypontja a két indiai védikus esküvő, amelyek szombaton és vasárnap déltől tekinthetők meg a színpadon, ezt érdemes megnézni.

Forrás: Flickr/krisnavolgy

Cartman-rajongók, figyelem! Legalább 300 új rész készül a South Parkbólhttp://www.life.hu/kult/20150709-legalabb-300-uj-resz-keszul-a-south-parkbol.html2019-ig biztosan műsoron lesz a leghíresebb káromkodós, felnőtteknek szóló rajzfilmsorozat, a South Park. Kult--Vastag Csaba John Travolta nyomdokaiba léphttp://www.life.hu/kult/20150715-vastag-csaba-az-rtl-klub-xfaktoranak-gyoztes-enekese-megkapta-a-grease-musical-foszerepet.htmlMegkapta szerepálmát az X-Faktor-győztes énekes, hiszen hamarosan a Grease című musicalben debütál.KultOrigoVégre! Itt a legkeményebb rosszfiúkat felsorakoztató film előzetesehttp://www.life.hu/kult/20150714-suicide-squad-ongyilkos-osztag-elso-trailere-megerkezett.htmlNa jó, egy-két rosszlány is lesz a filmben, de a lényegen ez mit sem változtat: megérkezett a Suicide Squad, vagyis az Öngyilkos Osztag első trailere.KultOrigoVégre! Itt a legkeményebb rosszfiúkat felsorakoztató film előzetesehttp://www.life.hu/kult/20150714-suicide-squad-ongyilkos-osztag-elso-trailere-megerkezett.htmlNa jó, egy-két rosszlány is lesz a filmben, de a lényegen ez mit sem változtat: megérkezett a Suicide Squad, vagyis az Öngyilkos Osztag első trailere.KultOrigoÚjraforgatják Fellini leghíresebb filmjéthttp://www.life.hu/kult/20150714-fellini-la-dolce-vita-az-edes-elet-cimu-filmjebol-uj-mozi-keszul.htmlModern változatot forgatnak Fellini Az édes élet című filmjéből. Azt még nem közölték, hogy ki fogja átvenni Marcello Mastroianni és Anita Ekberg szerepét a több mint ötven évvel ezelőtt készült mozi új változatában.Kult--Disney mese készül a daliás herceg pancser öccsérőlhttp://www.life.hu/kult/20150709-a-szoke-herceg-occsenek-tortenetebol-keszult-disney-rajzfilm.htmlNem lehet könnyű egy sármos, fehér lovon közlekedő, királylányok és hercegnők szívét azonnal meghódító, elsőszülött herceg árnyékában felnőni. Ezt a Disney is jól tudja, ezért egy egész estés mesefilmet készít a daliás herceg öccsének sztorijából.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.