Ma lenne 64 éves Robin Williams

Forrás: AFP/Photo12 -
színész öngyilkosság Hollywood Robin Williams sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly augusztusban szinte sokkolta a világot a hollywoodi sztár halála. A 63 éves, Oscar-díjas Robin Williams a saját otthonában lett öngyilkos. 

1951. július 21-én született a világ legnagyobb komikusaként ismert színész, Robin Williams. Olyan híres filmekben játszott, mint a Jó reggelt, Vietnam!, az Ébredések, és a Holt költők társasága. Halála az egész világot megrázta, és a mai napig sokan értetlenül állnak előtte. Robin Williams holttestét az asszisztense találta meg, egy övvel a nyakán a hálószobában. A csuklóján vágási sérüléseket, a holttest mellett pedig egy zsebkést találtak, de a hivatalos vizsgálatok szerint a halálát fulladás okozta.

Forrás: AFP/Photo12

Az ismert televíziós műsorvezetőnő, Ellen DeGeneres a színész halála után egy megható videót tett közzé, ahol a színésszel közösen eltöltött, legjobb pillanataik láthatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.