Kiss Ramóna új területen villanthatja meg tehetségét

Forrás: BrekaCom -
színpad Vastag Csaba Grease Kiss Ramóna Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ első számú party musicalje, a Grease hamarosan újra látható lesz Magyarországon. Az ötvenes évek amerikai mindennapjait középiskolások szemével bemutató darab a Bánfalvy Stúdió produkciójaként látható majd.

A Grease legutóbbi, 2008-as Broadway-előadása elevenedik meg október 16-án a Syma Csarnokban, 20 évvel az utolsó magyar Grease-előadás után. A látványos zenés darab férfi főszereplője, Danny Zuko, akit Vastag Csaba, az X-Faktor nyertese formál majd meg. Az énekes nagyon örült a felkérésnek, hiszen ezzel megkapta élete legnagyobb szerepálmát.

Vastag Csaba Forrás: BrekaCom

"Nekem is volt olyan korszakom, amikor azt hittem, senki nem ért meg. Aztán ahogy ment előre az idő, rájöttem, hogy ez nincs így. Ez egy teljesen természetes dolog és utólag nagyon nosztalgikus visszagondolni arra, milyen volt az ember tinédzser korszaka." - mondta Csaba.

A darab egyik női kulcsfigurája Betty Rizzo, a Pink Ladies belevaló, beszólogató és szarkasztikus bandavezére. Betty karakterébe a Barátok közt sztárja, Kiss Ramóna bújik majd, aki civilben egyáltalán nem hasonlít Bettyre, de pont ez a különbség teheti igazán pikánssá az alakítását.

Kiss Ramóna Forrás: BrekaCom

"Rizzo egy olyan karakter, akiben aztán tényleg minden benne van. Szeret és gyűlöl egyszerre, szenvedélyes és dühös, de ugyanakkor kedves és megbánó. Nem mellesleg pedig van két gyönyörű szólódala, amire nagyon készülök." - mesélte a színésznő.

Az előadás egyik különlegessége, hogy Csaba testévre, Tamás is szerepel majd a darabban, aki két különböző szerepben is látható lesz majd a színpadon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.