Elveszettnek hitt meztelen fotók kerültek elő Marilyn Monroe-ról

pin-up lány Playboy Marilyn Monroe meztelen naptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 1949-ben készült, pin-up jellegű fotókért 50 dollárt kapott az akkor még a megélhetésért küzdő díva.

Amikor Marilyn Monroe 1951-ben híressé vált, elismerte, hogy a meztelen fotón, ami egy naptárhoz készült, valóban ő látható. 1953 decemberében a Playboy legelső számának címlapjára ez az ikonikus fotó került.

Forrás: Limited Runs

Brutális állapotban találták meg Marilyn Monroe holttestét

A temetkezési vállalkozók, akik Marilyn Monroe-t készítették fel utolsó útjára, meglepő részleteket árultak el a színésznő haláláról. Olvasd el a Life.hu cikkét!

A világot most újra lázba hozták a képek, mert megtalálták az eredeti negatívokat, amiből a naptár is készült. A 21 darab felvétel, amiről azt gondolták, hogy elveszett, vagy már meg is semmisült, most egy vándorkiállítás keretében lesz megtekinthető, több más Marilyn-képpel együtt.

Forrás: Limited Runs
Világrekorder lett az óriáspandahttp://www.life.hu/news/20150729-37-eves-lett-a-vilagrekorder-oriaspanda.html37 éves lett a világ legidősebb, fogságban élő óriáspandája, Csia Csia, aki emberi mértékkel mérve már a százévesek klubjába tartozik. Ezzel a korral Guinness-rekorder lett a panda, akit rajongói köszöntöttek születésnapján.News--Ezt látnod kell: lenyűgöző videó Budapestről!http://www.life.hu/news/20150728-lenyugozo-video-budapestrol-amelyrol-egy-taviranyitos-helikopterrol-keszitettek-ejjeli-felveteleket.htmlAz éj leple alatt készítettek a csodásan kivilágított fővárosunkról lélegzetelállító felvételeket. Az eredményt mindenkinek látnia kell.News--Itt van az ősz! Marad a hűvös nyári időhttp://www.life.hu/news/20150728-idojaras-jelentes-szerint-marad-az-oszies-huvos-nyari-ido.htmlKödös reggelre ébredhettünk, később azonban több órára is kisüthet a nap. A kánikulára viszont még várni kell.News--Bobbi Kristina Brown párja az internetről értesült a lány halálárólhttp://www.life.hu/news/20150728-bobbi-kristina-brown-parja-nick-gordon-az-internetrol-tudta-meg-a-lany-halalat.htmlBobbi Kristina Brown halála azonnal bejárta az internetet. Onnan értesült róla barátja, Nick Gordon is.News--A vonaton ragadt egy kislány egyedül - A MÁV őt hibáztatjahttp://www.life.hu/news/20150728-a-mav-a-vonaton-ragadt-kislanyt-hibaztatja.htmlVonaton ragadt egy hétéves kislány. A MÁV őt és családját okolja. NewsThinkstockPornósztár kényeztette a repülőgép pilótájáthttp://www.life.hu/news/20150728-pornosztar-kenyeztette-a-repulogep-pilotajat.htmlA pornós lány úgy gondolta, eldicsekszik azzal, mennyire jól érezte magát a Kuwait Airways Londonból New Yorkba tartó járatán a pilótával – így sikerült is lebuktatnia magát.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.