Te mit mondanál 100 szóban Budapestről?

Fotó: Polyak Attila - Origo -
siker Budapest nevezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi sikeres projekt folytatásaként idén is megszervezik a Budapestet száz szóban bemutató akciót.

A 100 szóban Budapest elnevezésű kampányban azoknak az írásait várják, akik szívesen megfogalmaznák a fővárossal kapcsolatos érzéseiket, legyen az a szeretet, szomorúság, szerelem, bánat, hála, közöny. A pályázatra, amelyet egy chilei kezdeményezés mintájára hirdettek meg, száz szóból álló írásokkal lehet jelentkezni az ország egész területéről vagy akár a határon túlról is - mondta el Kobrizsa Ádám, a Mindspace nonprofit szervezet alapítója.

Budapest látképe a Budai várból Fotó: Polyak Attila - Origo

A szervező kiemelte, hogy a tavaly elindított akció sikerén felbuzdulva hirdették meg idén újra a pályázatot, hiszen 2014-ben több mint 700 írás érkezett a felhívásra. A legjobb 12 alkotás jutalomban részesül, valamint kiállítják őket a Cafe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében októberben a Bálna Budapestben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.