Christina Applegate Dr. Szöszi Reese Witherspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reese Witherspoonál jobb Dr. Szöszit el sem tudunk képzelni. Pedig eredetileg nem is neki szánták a szerepet. 

A 2001-es film főszerepét eredetileg Christina Applegate-nek ajánlották fel. Ő azonban épp akkor fejezett be egy nagyon hasonló témájú sorozatot, és nem akart még egyszer ugyanolyan karaktert játszani. ,,Azután kaptam meg a forgatókönyvet, hogy befejeztem a Married With Children című sorozatomat. Ott is egy szöszit játszottam, aki végül a Harvard egyetemre is bejut" - meséle a minap az Entertainment Tonight című műsorban, és hozzátette, félt, hogy ismételnie kéne önmagát.

Forrás: AFP

,,Egyébként Reese megérdemelte a sikert, és sokkal jobb volt a szerepben, mint amilyen én lettem volna, ez a film az ő sikere volt" - tett hozzá a színésznő. Ezzel mi is csak egyetérteni tudunk, hiszen imádtuk Reese-t a cuki ügyvédnő szerepében!

Viszik a felnőtt színezőkönyveket, mint a cukrothttp://www.life.hu/kult/20150731-viszik-a-felnott-szinezokonyveket-tajvanon-mint-a-cukrot.htmlÚgy viszik a felnőtt színezőkönyveket Tajvanon, mint a cukrot: a múlt heti bestsellerlistán a tíz legkelendőbb könyv fele kifestő volt. Van aki szerint a színezés jó terápia a munkahelyi stressz ellen.KultThinkstockNe hagyd ki az utolsó szabadtéri vetítést a Corvintetőnhttp://www.life.hu/kult/20150731-ne-hagyd-ki-az-utolso-szabadteri-vetitest-a-corvinteton.htmlHat telt házas vetítésen több mint kétezren látták a Budapesti Francia Intézet idei szabadtéri filmválogatását a Corvintetőn, augusztus 4-én ezért egy ráadásvetítés során az elmúlt évek legnézettebb francia vígjátékát, az Életrevalókat is műsorra tűzik.KultOrigoNem csak a kifutón különlegesek: 5 szupermodell, aki most válik filmsztárráhttp://www.life.hu/kult/20150728-nem-csak-a-kifuton-kulonlegesek-ot-szupermodell-aki-most-valik-filmsztarra.htmlCara Delevingne, napjaink egyik legmenőbb szupermodellje a héten debütáló Papírvárosok című filmben főszerepet játszik, és nem ő az egyetlen a szakmájából, aki hasonló babérokra tör. Korábban sokaknak (Cameron Diaz, Charlize Theron, Milla Jovovich...) sikerült már a váltás a divatszakma és a filmvilág között - most összegyűjtöttük a jelen legígéretesebb próbálkozóit.KultOrigoVisszaszámlálás indul! Hamarosan világsztárok özönlik el Budapestethttp://www.life.hu/kult/20150729-kulturalis-programajanlo-augusztus-elso-hetere.htmlMár csak órák kérdése, és megérkezik az augusztus, a nyár legizgalmasabb hónapja. Hogy is pöröghetnénk fel jobban, minthogy számba vesszük a legjobb programokat, és elkezdjük pakolni a bőröndöt, akár külföldre, akár csak a Hajógyári-szigetre készülünk egy jó fesztiválozásra...KultAFPTe mit mondanál 100 szóban Budapestről?http://www.life.hu/kult/20150730-100-szoban-budapest-elnevezesu-akcio-kereteben-varjak-az-irasokat.htmlA tavalyi sikeres projekt folytatásaként idén is megszervezik a Budapestet száz szóban bemutató akciót.Kult--Ilyen, ha valakit Erzsébet királynő lát vendégülhttp://www.life.hu/kult/20150726-a-buckingham-palotaban-a-kiralyi-vendeglatasrol-nyilik-kiallitas.htmlA királyi vendéglátás évszázados pompájából kaphatnak ízelítőt szombattól a Buckingham-palota látogatói.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.