Az új divat napsütésben bulizni - Próbáld ki!

zene kulturális programajánló fesztivál hétvége koncert kiállítás programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napfényben táncolni, isteni férfihangot hallgatni, csodás férfitesteket sportolás közben megfigyelni, vagy gondolatban Spanyolországba röppenni is lesz lehetőséged a hétvégén, de azt is eláruljuk, hol érdemes egyedi kiegészítőket vásárolnod. Figyelj! 

1. Robbie Williams a Szigeten
Augusztus 10.
Sziget Nagyszínpad

Végre! Tél óta arra várunk, hogy Robbie a csodálatos hangjával rabul ejtsen minket. Már csak néhány nap, és Budapestre érkezik.
Ha még nincs jegyed, szerezz egyet, és irány a Sziget Nagyszínpada, hogy az Angels, a Something Beautiful vagy a Rock DJ című számra te sikíts a leghangosabban.

Forrás: AFP

2. Nyári Szimpla Bringa Piac
Augusztus 8.
Szimpla

Újrahasznosított táskák, ékszerek, faliórák és egyéb durván menő kiegészítők biciklialkatrészből - jól hangzik, nem? Ha imádsz tekerni, itt az ideje, hogy beújíts néhány biciklis ékszert, vagy akár egy új csengőt a járgányodra a Szimplában.

Forrás: Szimpla Kert

3. Cinematiné x Day&Night
Augusztus 8.
Café del Rio

Mit szólsz egy nappali bulizáshoz? Irány a Café del Rio, és táncolj a legjobb elektronikus zenékre délután 1-től este 11-ig a Cinematinén. Ha mindig is olyan bulikra vágytál, mint a külföldi filmekben, ahol a napsütésben táncolhatsz, ez biztosan a te helyed! Ha nem fáradsz el, természetesen továbbmehetsz az afterpartira is.

Forrás: Facebook

4. Strandröplabda Országos Bajnokság 2015 - Döntő
Augusztus 7-9.
Kispesti Uszoda

Ha nyár, akkor strandröplabda! Ha szeretnéd nézni, hogy csinálják a profik, ezen a hétvégén megteheted. Pénteken kvalifikációs mérkőzéseket láthatsz, szombaton a középdöntőbe jutott 16 női és 16 férfi párost, vasárnap pedig a legjobb 6-6 csapat küzd egymással.

Forrás: MTI

5. Tapas: Spanish Design for Food in Budapest
Agusztus 6-tól
Iparművészeti Múzeum

25 évnyi, a design és a konyha egyesítésére irányuló spanyol avantgárd kísérlet eredménye az Acción Cultural Española által készített, hármas (konyha, asztal és étel) tagolású kiállítás. Nyáron mindig jól jön egy kis Spanyolország...

Forrás: www.accioncultural.es

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.