Együtt énekelte Taylor Swift és Lisa Kudrow a "Büdös macskát"

sláger dal Jóbarátok Taylor Swift Phoebe Buffay éneklés Lisa Kudrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye megvan az a jelenet a Jóbarátokból, amelyben a Phoebe Buffay-t alakító Lisa Kudrow előadja a Büdös macska című dalát a kávézóban? Pontosan ezt a szerzeményt énekeltette el a színésznővel Taylor Swift az egyik koncertjén.

Így hangzott a dal eredetije verziója:

Jennifer Aniston egy Jóbarátok-béli kollégájával csalta meg Brad Pittethttp://www.life.hu/sztarok/20150717-jennifer-aniston-megcsalta-bradt-pittet-a-hazassaguk-alatt.htmlÚjabb elképesztő hír látott napvilágot a napokban, Hollywoodban. Jennifer Aniston állítólag viszonyt folytatott egy kollégájával a házassága alatt.TV + Sztárok--Taylor Swift lemondta a fizetős fellépését, hogy ingyen adjon egyethttp://www.life.hu/sztarok/20150824-taylor-swift-inkabb-ingyen-lepett-fel-a-fizetos-helyett.htmlIgazán nemes gesztust tett a minap a gyönyörű énekesnő, amikor a 2 millió dollárt érő fellépését visszamondta egy ingyenesért cserébe.TV + Sztárok--Hogy micsoda!? Monicának nem Chandlerrel kellett volna összejönnie a Jóbarátokban?http://www.life.hu/kult/20150611-monicanak-nem-chandlerrel-hanem-joeyval-kellett-volna-osszejonnie-a-jobaratokban.htmlMindenki kapaszkodjon meg, mert ez most bizony sokkolni fog: a Jóbarátok első számú szerelmespárját eredetileg nem is akarták összeboronálni a sorozat készítői.KultOrigoLess be Taylor Swift pazar otthonába!http://www.life.hu/otthon/20150801-taylor-swift-enekesno-luxusapartmanjabal-nezhetsz-be-amely-new-yorkban-talalhato.htmlAz énekesnő New York-i apartmanja lélegzetelállító és harmonikus fészek, amelyben mi is szívesen pihennénk meg egy zűrös munkanap után.Otthon--Felnőttek a Jóbarátok egykori cuki gyerekei - így néznek ki mahttp://www.life.hu/kult/20141218-a-jobaratok-egykori-cuki-gyerekei-igy-neznek-ki-ma.htmlA Jóbarátok című népszerű sorozatban két fontos gyerekkarakter is megjelent: Ross kisfia, Ben, illetve Ross és Rachel közös gyermeke, Emma. Vajon hogy festenek ma az egykori gyerekek? Íme!KultOrigoKomolyodik a dolog? Összeköltözik Taylor Swift és Calvin Harrishttp://www.life.hu/intim/20150710-taylor-swift-es-calvin-harris-osszekoltozik.htmlA fiatal énekesnő a hírek szerint készen áll arra, hogy elmélyítse kapcsolatát a világhírű dj-vel. Ezen mondjuk nem csodálkozunk...IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.