Vége a hosszú várakozásnak! Novemberben jön ki Adele legújabb albuma

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
zene album lemez énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar- és Golden Globe-díjas, valamint nyolcszoros Grammy-díjas angol énekesnő sokáig várakoztatta rajongóit, de végre, négy év szünet után, kiadja legújabb lemezét.

2011-es 21 című albuma után idén novemberben megjelenik Adele legújabb lemeze, amit eredetileg 2014 év végére terveztek. A híresség szülői kötelességeire hivatkozva tolta el a megjelenés dátumát, ami most már hivatalosan is november 21. Alig várjuk!

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Adele a legjobban kereső fiatal brit énekesnő

A The Sunday Times idén is elkészítette a legjobban kereső brit zenészek listáját: a 30 alatti korcsoport élére a mindössze 26 éves énekesnő került. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Stohl András lesz az új Alföldi Róbert http://www.life.hu/kult/20150828-stohl-andras-lesz-az-uj-alfoldi-robert-a-jatekkeszito-cimu-eloadasban.htmlMegújult dalokkal, megújult díszlettel, megújult szereplőgárdával kerül ismét színpadra a tavalyi év egyik legnagyobb sikere: A Játékkészítő. Kult--Az 5 legidegesítőbb Facebook ismerős - Te köztük vagy?http://www.life.hu/kult/20150826-az-ot-legidegesitobb-tipusu-facebook-ismeros.htmlRendszeres használója vagyok a különböző közösségi portáloknak, és természetesen a mindennapok szerves részét képezi a megtekintésük. Néha azonban a hajamat tépem egy-két ismerősöm bejegyzésétől.KultThinkstockVan egy állati ötletünk hétvégére!http://www.life.hu/kult/20150826-kulturalis-programajanlo-augusztus-27-31.htmlEgy ilyen szuper nyarat, mint az idei, méltó módon kell elbúcsúztatni. Az állatimádóknak állatokkal, a fesztiválőrülteknek természetesen fesztivállal. Persze a swingesekre és a mozifanatikusokra is gondoltunk!KultThinkstock5 filmsztár, aki kaszkadőr nélkül akciózikhttp://www.life.hu/kult/20150825-5-filmsztar-sylvester-stallone-harrison-ford-jackie-chan-jason-statham-tom-cruise-aki-kaszkador.htmlTom Cruise az új Mission: Impossible nyitójelenetében kívülről kapaszkodik egy felszálló repülőgép oldalába — ez pedig nem trükk, és nem is a dublőre játszotta el helyette. A számítógépes effektek és túlbiztosított filmsztárok korában ritka az ilyen bevállalósság, gyorsan össze is gyűjtöttük egy listára a legnevesebb, kaszkadőr nélkül is tökös színészeket.Kult--Együtt énekelte Taylor Swift és Lisa Kudrow a "Büdös macskát"http://www.life.hu/kult/20150827-taylor-swift-a-jobaratok-sztarjaval-lisa-kudrow-val-enekelte-a-budos-macskat.htmlUgye megvan az a jelenet a Jóbarátokból, amelyben a Phoebe Buffay-t alakító Lisa Kudrow előadja a Büdös macska című dalát a kávézóban? Pontosan ezt a szerzeményt énekeltette el a színésznővel Taylor Swift az egyik koncertjén.Kult--A szemétből gyűjtötte össze a húszezer kötetes könyvtárathttp://www.life.hu/kult/20150826-huszezer-kotetes-konyvtarat-gyujtott-ossze-a-szemetbol-a-kolumbiai-konyvek-lordja.htmlMintegy húszezer kötetes könyvtárat gyűjtött össze szemétbe dobott könyvekből egy kolumbiai férfi, akit hazájában a Könyvek lordjaként tisztelnek, amiért több ezer kolumbiai gyerekhez vitte el az olvasás szeretetét.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.