Daniel Craig: "James Bond nőgyűlölő, szexista és magányos"

Forrás: MGM -
Daniel Craig magány szexista James Bond macsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniel Craig nem szívesen töltene időt a karakterével, azaz James Bonddal, szerinte ugyanis nem túl szimpatikus ember.

Bár James Bond tette gazdaggá és híressé Daniel Craig-et, a színész szerint a 007-es ügynök nőellenes, szexista és nagyon magányos.

Forrás: MGM

2005 óta bújik a titkosügynök bőrébe Craig, a James Bond új része pedig hamarosan a mozikba kerül. Az Esquire magazinnak azt nyilatkozta, reméli, ahogy ő játssza a szerepet, Mr. Bond nem tűnik annyira nőgyűlölőnek, mint a korábbi színészek közvetítésében. Ráadásul a filmek történetében először nem huszonéves hölgy áll majd az oldalán, hanem Monica Bellucci.

A 007-es legújabb története tízszer ütősebb lesz, mint a Skyfall, legalábbis Craig szerint, aki azt ígéri a női karakterek is erősebbek lesznek.

"Szomorú, hogy Bond mindig megkapja a gyönyörű nőket, aztán elhagyják" - mondta a színész, aki azt is elárulta, nem szívesen töltene időt karakterével, talán egy estét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.