A Trónok harca és Taylor Swift is bekerült az új Guinness-rekordok könyvébe

Forrás: AFP/Ethan Miller -
sláger Guinness-rekord One Direction Taylor Swift Shakira világrekord Ed Sheeran Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trónok harca című filmsorozat, Taylor Swift, Shakira, Ed Sheeran és a One Direction is bekerült az új, szeptember 10-én megjelenő Guinness-rekordok könyvébe.

A Trónok harca ötödik évadának második epizódját a világ 173 országában mutatták be egy időben, ezzel állított fel a filmsorozat világrekordot.

Forrás: HBO

Ed Sheeran brit énekes Thinking Out Loud című dalával lett világelső, a sláger ugyanis rekordidőt, 19 hetet töltött a brit slágerlistán, mielőtt első lett.

Taylor Swift énekesnő szintén rekordnak számító időt, három hetet töltött dalaival a Billboard 200-as album slágerlistáján úgy, hogy közben milliós eladást produkált.

Forrás: AFP/Ethan Miller

A One Direction brit-ír fiúbanda hat bejegyzést kapott a rekordokat összegző könyvben, a fiúk büszkélkedhetnek például a legtöbb követővel a Twitteren.

Shakira kolumbiai származású énekesnő a legtöbb like-ot, összesen 10701420986-ot gyűjtött össze egy fotójával a Facebook oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.