Musical lesz Spongyabobból – Hamarosan színpadon a mesehős!

Forrás: Nickelodeon -
színpad musical Spongyabob Kockanadrág Chicago színház mese rajzfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű amerikai televíziós rajzfilmsorozat rajongóinak már nem kell sokáig várniuk, hogy kedvenc szivacsukat a színházban láthassák viszont. Jövő nyáron ugyanis musical formájában kerülnek a nagyközönség elé a bájos (vagy bárgyú?) SpongyaBob Kockanadrág történetei.

A chicagói Oriental Theatre-ben Spongyabob-musicalt mutatnak be a jövő évben, aminek igazi világsztárok vállalták a zeneszerzését. Olyan nevek is feltűnnek az impozáns listán, mint David Bowie, az Aerosmith két tagja - Steven Tyler és Joe Perry -, és a They Might Be Giants csapata is – írja a Digital Spy.

Spongyabob Kockanadrág Forrás: Nickelodeon

Az utóbbi években egyre több mesét álmodnak színpadra a rendezők, és valósítják meg a képernyőn látottakat musical formájában. A darabot 2016-ban mutatják be, és egy hónapon keresztül lesz műsoron.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.