Végre! Megvan A sötét ötven árnyalata új rendezője

Forrás: UIP Dunafilm -
film forgatás James Foley Dakota Johnson E. L. James A szürke ötven árnyalata A sötét ötven árnyalata folytatás Jamie Dornan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindezidáig kérdéses volt a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő A szürke ötven árnyalata filmadaptációjának folytatása a rendező távozása miatt. A hírek szerint azonban már megtalálták az utódját.

Jó hírünk van A szürke ötven árnyalata rajongóinak. A film főszereplőnője, Dakota Johnson az Empire magazinnak elmondta: új rendezőt találtak Sam Taylor-Johnson helyére, aki nem más, mint a Kártyavár című sorozat és a Wayward Pines néhány epizódjának készítője, James Foley.

Forrás: UIP Dunafilm

Análöklözés és bimbózó érzelmek

Röhejesen hangzik a kettő együtt? Az is, A szürke ötven árnyalata mégis önmagát vészesen komolyan véve, sőt modorossággal fűszerezve adja elő ezt a kettősséget. Így pedig a végeredmény nemcsak egy nyálas és unalmas, de nevetséges film is egyben. Kritikánkat ide kattintva olvashatod.
Melltartó nélkül portyázott Dakota Johnson a velencei filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150905-dakota-johnson-melltarto-nelkul-jelent-meg-a-velencei-filmfesztivalon.htmlA szürke ötven árnyalata színésznője mellbedobással népszerűsítette legújabb, Johnny Depp-pel közös filmjét.Trend--A szürke ötven árnyalata miatt nem szexelünkhttp://www.life.hu/intim/20150806-a-szurke-otven-arnyalata-rossz-hatassal-van-az-emberek-szexualis-eletere.htmlA legújabb kutatások szerint a média akkora nyomást tesz az emberekre, hogy képtelenek felszabadultan szexelni.IntimOrigoDakota Johnson meztelenül hempereg Jamie Dornan előtthttp://www.life.hu/trend/20150212-dakota-johnson-meztelenul-hempereg-jamie-dornan-elott-a-w-magazinban.htmlTovább fokozzák a hangulatot A szürke ötven árnyalatának főszereplői. Ezt a fotósorozatot egy rajongó sem hagyhatja ki!TrendOrigoIlyen volt A szürke ötven árnyalata sztárja gyerekként: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150720-melanie-griffith-szineszno-gyerekeirol-keszult-keppel-nosztalgiazik.htmlMelanie Griffith gyönyörű kislányaiból mára felnőtt nők lettek. A színésznő egy 2000-ben készült képpel nosztalgiázott egyet Instagramon. Család--Elolvadtunk! Ilyen cuki Jamie Dornan családjahttp://www.life.hu/csalad/20150906-jamie-dornan-a-szurke-50-arnyalatanak-foszereploje-ilyen-a-csaladja.htmlEnnivalóan cuki képek készültek A szürke ötven árnyálatának főszereplőjéről és családjáról.CsaládNorthfotoLustasággal vádolják A szürke ötven árnyalata írónőjéthttp://www.life.hu/kult/20150618-e-l-james-legujabb-a-szurke-otven-arnyalata-koteten-felhaborodtak-a-rajongok-twitteren.htmlA jelek szerint nem váltotta be a hozzá fűződő reményeket E.L. James legújabb könyve.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.