Ian Somerhalderrel erősít majd a Sötét ötven árnyalata?

Forrás: AFP/Chris Mckay -
film forgatás szex Ian Somerhalder Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata karakter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongók milliói várják már a film folytatását, ami 2017-ben kerül a mozikba. A szereplők listája most új névvel bővülhet, méghozzá Hollywood egyik legszexisebb pasijával, Ian Somerhalderrel.

Hamarosan elkezdődik a Sötét ötven árnyalata forgatása, melyre már az új rendezőt is leszerződtették. A két főszereplő már szinte teljesen biztos, hogy marad, bár Dakota Johnson nemrég kijelentette: fél a folytatástól. A stáb nem bízza a véletlenre a dolgot, és a többi karakter szerepére is igazi nagyágyúkat akar leszerződtetni. A legfrissebb hírek szerint a Vámpírnaplók sztárja, Ian Somerhalder is szerepelni fog a filmben. Ő alakíthatja majd Jack Hyde-ot, Anastasia Steele főnökét.

Forrás: AFP/Chris Mckay

Állítólag Ian szerelme, Nikki Reed mindent megtesz annak érdekében, hogy férje megkaphassa a szerepet, ugyanis a fiatal feleséget nagyon zavarja, hogy a nyilvánosság még mindig Nina Dobrev exeként tartja számon Iant. A dögös sztárnak olyan színészekkel kell megküzdenie a szerepért, mint Theo James vagy Henry Cavill.

10 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Harry hercegrőlhttp://www.life.hu/kult/20150915-harry-herceg-31-eves-lett-ime-10-dolog-amit-nem-tudtal-rola.htmlŐ a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermeke szeptember 15-én ünnepli 31. születésnapját - ez alkalomból összegyűjtöttünk 10 kevésbé ismert tényt a walesi hercegről. Íme.Kult--Boldog születésnapot, Agatha Christie!http://www.life.hu/kult/20150913-agatha-christie-a-krimi-kiralynoje-125-eve-szuletett.htmlSzázhuszonöt éve, 1890. szeptember 15-én született Agatha Christie angol írónő, a krimi műfajának koronázatlan királynője. Kult--Lorenzo Vigas filmje kapta az Arany Oroszlán-díjat a velencei filmfesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20150913-velencei-filmfesztival-lorenzo-vigas-filmje-kapta-az-arany-oroszlan-dijat.htmlLorenzo Vigas venezuelai rendező Desde Allá (Távolról) című filmje kapta a legjobb alkotásnak járó Arany Oroszlán-díjat a 72. velencei filmfesztiválon szombaton este az Alfonso Cuarón vezette nemzetközi zsűritől.Kult--Ők a 2015-ös Prima Primissima díj jelöltjeihttp://www.life.hu/kult/20150911-bejelentettek-a-2015os-prima-primissima-dij-jeoltjeit.htmlA Prima Primissima Alapítvány kuratóriuma idén is 10 kategóriában nevezte meg a díj jelöltjeit. A 30 kiválóság között idén is olyan művészek, sportolók, illtve a tudományos élet, a népművelés, az oktatás és a sajtó képviselői szerepelnek, akik munkásságukkal kiérdemelték a legkiválóbbaknak járó elismerést.KultFotó: Szabó Gábor - OrigoVégre! Megvan A sötét ötven árnyalata új rendezőjehttp://www.life.hu/kult/20150911-a-szurke-otven-arnyalata-folytatasanak-rendezoje-james-foley-lett.htmlMindezidáig kérdéses volt a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő A szürke ötven árnyalata filmadaptációjának folytatása a rendező távozása miatt. A hírek szerint azonban már megtalálták az utódját.KultOrigoÍgy ünnepli születésnapját egy híres énekeshttp://www.life.hu/kult/20150909-kulturalis-programajanlo-szeptember-10-13.htmlBérczesi Robi művészi előadói esttel, a Wellhello ismét elnöki koncerttel készül. A Müpa remek előadással csalogat, a Gyulyásfesztivál pedig igazi magyaros ízekkel. Ráadásul vasárnap a Magyar Dal Napja, így egy jó koncert szinte kötelező. Nos, akkor hova is mész a hétvégén?KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.