Jelez a jópasi radar! Patrick Dempsey is szerepel az új Bridget Jones-filmben

Colin Firth Bridget Jones Patrick Dempsey film Bridget Joness Baby Bridget Jones naplója
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig a gyönyörű szemű Hugh Grant és a sármos brit Colin Firth látványa dobta fel az amúgy is zseniális Bridget Jones filmeket. Most újabb szépfiú csatlakozik a csapathoz.

A Grace klinika elképesztően sármos sztárja, Patrick Dempsey megállapodott a Bridget Jones's Baby című film készítőivel. A 49 éves színész is csatlakozik Renée Zellwegerhez és a stábhoz a Bridget Jones naplója sorozat legújabb részében.

Patrick Dempsey Forrás: Instagram/ Patrick Dempsey

"Szeretek Angliában dolgozni. Renee és Colin remek munkatársak. Jó pár napot próbálunk a Pinewood Stúdióban. Tényleg jó itt lenni!" - írta egy fotójához Dempsey az Instagramon.

A hírek szerint Hugh Grant nem szerepel az új részben, azonban Colin Firth továbbra is főszereplő marad, annak ellenére, hogy a film alapjául szolgáló Helen Fielding könyvben karaktere, Mark Darcy már nem él.

5 erotikus film, ami lealázza A szürke ötven árnyalata-trilógiáthttp://www.life.hu/kult/20150921-5-erotikus-film-a-titkarno-adel-elete-erzekek-birodalma-a-nimfomanias-a-szegyentelen-ami-lealazza-a.htmlA szürke ötven árnyalata-trilógia a megjelenése után hamar népszerűvé vált: kiadása óta több mint százmillió példányt adtak el belőle. A könyv sikere a túlfűtöttségében rejlik, nem csoda hát, hogy a neves filmforgalmazók legtöbbje mind magáénak akarta a filmkészítés jogait. A film végül elkészült (Sam Taylor-Johnson rendezésében), ám az első részt látva sokan csalódottan távoztak a mozikból: a nevetségesnek ható párbeszédek és az esetlen szexjelenetek emberek millióit ábrándították ki az amúgy sokatmondó történetből. Szerencsére ezt a kényes témát több rendezőnek sikerült jól megfognia, íme, a műfaj legjobb alkotásai. Kult--Elhunyt Ellis Kaut, a rosszcsont kobold, Pumukli megalkotójahttp://www.life.hu/kult/20150924-elhunyt-ellis-kaut-a-rosszcsont-kobold-pumukli-megalkotoja.htmlÉletének 95. évében elhunyt Ellis Kaut, az apró, vörös hajú rosszcsont kobold, Pumukli "szülőanyja". A német írónő lányának közlése szerint csütörtök reggel hosszú betegség után halt meg egy München közeli otthonban. KultÍgy lehetsz még felelősségteljesebb kutyatartóhttp://www.life.hu/kult/20150923-kulturalis-programajanlo-szeptember-24-27.htmlNem kell kutatónak lenni ahhoz, hogy rájöjj, hogyan lehetsz még felelősebb kutyatartó. De ha mégis kutató szeretnél lenni, irány a Kutatók Éjszakája. Ha inkább az életminőségeden javítanál, sportolnál, vagy valami igencsak Szemrevalóra vágysz, a Life.hu tippjeivel ezeket is megvalósíthatod. KultThinkstockGrandiózus jelmezek, elképesztő sminkek – A Játékkészítő ruhapróbáján jártunkhttp://www.life.hu/kult/20150922-a-jatekkeszito-jelmezprobajan-jartunk.htmlA hatalmas sikerrel játszott zenés akciómese, A Játékkészítő idén is szuper színészekkel, és hihetetlen látványvilággal várja a kicsiket és a nagyokat. Kult--Nemzeti Vágta: 12 ország legjobb lovasai a PreVital Nemzetközi Futamonhttp://www.life.hu/kult/20150919-szeptember-19-es-20-kozott-immar-nyolcadszor-rendezik-meg-a-hosok-teren-a-nemzeti-vagtat.htmlSzeptember 19-20. között immár nyolcadszor rendezik meg a Hősök terén Magyarország legnagyobb kulturális, turisztikai, gasztronómiai és történelmi településfesztiválját, a Nemzeti Vágtát. Az egyedülálló lovas ünnep már az induláskor átlépte az államhatárokat, és fogadott lovasokat a történelmi Magyarország területéről.KultOrigoHamisítással vádolja a Johnny Depp-film rendezője producereithttp://www.life.hu/kult/20150919-hamisitassal-vadolja-a-johnny-depp-film-rendezoje-producereit.htmlElmaradt a Martin Amis regényéből Billy Bob Thornton és Johnny Depp főszereplésével forgatott London Fields péntekre tervezett torontói premierje, mivel a rendező a film meghamisításával vádolta meg a producereket.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.