Simpson család sorozat utolsó rész évad rajzfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a népszerű amerikai animációs műsor készítői kifogytak az ötletekből, és állítólag 30 év után abbahagyják a történet gyártását.

A huszonhét évadot megélt rajzfilmsorozat producere egy interjúban beszélt az új évadról, és a jövőről. Mára már hatalmas konkurenciával kell szembenéznie a Simpson családnak, így nem csoda, ha a készítők besokalltak - írja a Hollywood Reporter.

Forrás: FOX

"Szerintem menő lenne, ha az utolsó részt is egy karácsonyi történet köré fűznénk, hiszen az első részben is ez volt a téma, így lenne az egésznek egy kerete" - mondta az egyik producer, Al Jean. A rajongók persze már most felháborodtak a kijelentésen, és lehet, hogy pont ez volt a cél, hiszen így biztosan felpörgetik majd a karácsonyi részek nézettségét.

Neee! El fog válni Homer és Marge Simpson?

26 évadon keresztül alkotott egy párt Homer és Marge a Simpson család című nagysikerű rajzfilmsorozatban. Sajnos a producerek szerint hamarosan egyre ingatagabb lábakon fog állni a házaspár kapcsolata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.