Jó hír: még négy Transformers-mozi készül

Forrás: UIP-Duna Film -
film mozi Hollywood Transformers mozifilm robot akciófilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még négy Transformers-mozifilm készül - a rajongókat a Hasbro örvendeztette meg a jó hírrel.

Az átváltozó robotokról szóló népszerű filmsorozat a Hasbro játékszériájából nőtt ki. A vállalat egy szórakoztatóipari konferencián jelentette be, hogy további négy folytatáson dolgoznak a Paramount filmstúdióval, Michael Bay rendezővel és más partnerekkel.

Forrás: UIP-Duna Film

A Transformers negyedik epizódja, A kihalás kora tavaly került a mozikba, és világszerte 1,1 milliárd dollárt keresett a pénztáraknál. Az ötödik rész bemutatóját 2017-re tervezik. Az első négy filmet rendező Bay az új filmet producerként gondozza, a rendezőt később választják ki. A forgatás a jövő évben kezdődik, és az is bizonyos, hogy Mark Wahlberg visszatér a produkcióban.
A Paramount korábban közölte, hogy létrehozzák a Transformers mozis univerzumát: a sorozat legnépszerűbb szereplői külön filmeket kapnak majd.

30 éve nyert szépségversenyt a tragikus sorsú Molnár Csillahttp://www.life.hu/kult/20151005-molnar-csilla-tragikus-sorsu-szepsegkiralyno-30-eve-nyert-szepsegversenyt.htmlFél évszázad után, 1985-ben rendeztek itthon újból szépségversenyt. Október 5-én zárult le, egy 16 éves, szerény, kedves lány nyert, Molnár Csilla, akit a fél ország menten megszeretett. Kilenc hónappal későbbi öngyilkossága mindenkit megrázott – írja az Origo. KultOrigoÍgy került az RTL képernyőjére Scherer Péterhttp://www.life.hu/kult/20150930-igy-kerult-az-rtl-kepernyojere-scherer-peter-szinesz.htmlIdén ősszel az RTl klub képernyőjén találkozhatnak a néző a sikeres színésszel, Scherer Péterrel. A Válótársak című sorozatban játszik, Stohl Andrással együtt. A művész elmondta, hogy miként került be a sorozatba és milyen karakter bőrébe bújik. Kult--Szabó Erika gyilkos játékba keveredikhttp://www.life.hu/kult/20151002-szabo-erika-szineszno-gyilkos-jatekba-keveredik-egy-szindarab-kapcsan.htmlA színésznő új szerepéről mesélt, amelyben gúnyolódó cselédlányt alakít. KultOrigoHamupipőke, a terminátor – Disney-hősök újratöltvehttp://www.life.hu/kult/20150930-jeffrey-thomas-grafikus-muvesz-disney-hercegnoket-gondolt-ujra.htmlMinden kislány álmodozott már arról, milyen jó lenne belebújni valamelyik Disney-hercegnő bőrébe. Jeffrey Thomas művei után azonban minden bizonnyal többen is meggondolják, mit kívánnak: a grafikus ábrázolásmódja inkább nevezhető hátborzongatónak, semmint álomszépnek. Kult--Soha nem látott felvételek kerültek elő Marilyn Monroe-rólhttp://www.life.hu/kult/20150930-marilyn-monroe-utolso-filmjenek-forgatasi-naploja-elokerult-ami-soha-nem-latott-felvetel.htmlAz 1962-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt díva mai napig tartogat megeleptéseket. Kult--Angol királynő és mozihős: II. Erzsébet a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20151005-angol-kiralyno-es-mozihos-ii-erzsebet-a-filmvasznon.htmlMeglehetősen ritka, hogy valakiről még életében filmet forgassanak, az meg szinte példátlan, hogy még halála előtt rendszeresen feltűnjön az alakja színészek megformálásában a vásznon és a képernyőn. II. Erzsébet 63 éve uralkodik, és közben popkulturális jelenség lett — mi pedig most a Hercegnők éjszakája című friss film kapcsán összegyűjtöttük a legemlékezetesebb „szerepléseit”. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.