Bereczki Zoltán duettpartner Nika koncert Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadonatúj koncertműsorral, régi és új slágereivel, kedvenc dalaival és meglepő sztárvendégekkel indítja útjára az énekes-színész legújabb koncertsorozatát.

Mióta Bereczki Zoltán szakmailag és a magánéletben is külön vált Szinetár Dórától, egyedül állt színpadra. Most azonban vadonatúj koncertműsort mutat be október 19-én a budapesti Magyar Színházban, ahol Nikával és egy cimborájával áll majd a színpadra.

Forrás:

„Nika a koncertjeim állandó vendége, csodálatosan tehetséges énekesnő, akit évek óta figyelek, és láttam, hallottam kibontakozni azt a csodát, ami a torkában van. Ezúttal azonban úgy döntöttem, nem csak őt látom vendégül. A Sztárban sztár hozott nekem egy olyan barátságot, amely kívülről akár meglepőnek tűnhet: ő Majka, akivel gyorsan megtaláltuk a közös hangot, most pedig szívesen vállalta, hogy színpadra lép az Illúzió turné első állomásán" – mondja Bereczki Zoltán.

Nagykorú lett a kölesgolyóhttp://www.life.hu/kult/hirdetes/20151006-nagykoru-lett-a-kolesgolyo.htmlTudtátok, hogy immár 18 éves a legkedveltebb és legegészségesebb csemege, a Biopont-kölesgolyó? HirdetésAngol királynő és mozihős: II. Erzsébet a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20151005-angol-kiralyno-es-mozihos-ii-erzsebet-a-filmvasznon.htmlMeglehetősen ritka, hogy valakiről még életében filmet forgassanak, az meg szinte példátlan, hogy még halála előtt rendszeresen feltűnjön az alakja különböző színészek megformálásában a vásznon és a képernyőn. II. Erzsébet 63 éve uralkodik, és közben popkulturális jelenség lett – mi pedig most a Hercegnők éjszakája című friss film kapcsán összegyűjtöttük a legemlékezetesebb „szerepléseit”. Kult--Jó hír: még négy Transformers-mozi készülhttp://www.life.hu/kult/20151005-negy-mozi-keszul-meg-a-transformersbol.htmlMég négy Transformers-mozifilm készül - a rajongókat a Hasbro örvendeztette meg a jó hírrel. KultOrigoRajongók, figyelem! Will Smith visszatér a zeneiparbahttp://www.life.hu/kult/20151005-will-smith-szinesz-tiz-ev-utan-visszater-a-zeneiparba.htmlSzinte hihetetlen, de volt idő, amikor a Men in Black sztárja még énekesként bontogatta a szárnyait. A színész 10 év után most újra mikrofont ragad. Kult--Ki gondolta volna? Óriási titok derült ki az Alkonyat-filmekrőlhttp://www.life.hu/kult/20150929-jennifer-lawrence-szineszno-alakitotta-volna-bella-swan-szerepet-az-alkonyat-filmekben.htmlTudtad, hogy az Alkonyat-filmek készítői eredetileg egy másik színésznőnek szánták Bella Swan szerepét, mielőtt az végül Kristen Stewartnál landolt? Kult--30 éves lett a MacGyver - Így néz ki most a főszereplő!http://www.life.hu/kult/20150929-a-macgyver-sorozat-harminc-eves-lett-igy-nez-ki-most-a-foszereplo.htmlHarminc évvel ezelőtt adták le az ABC-n a kalandfilm-sorozat első részét. A MacGyver a mai napig népszerű a rajongók körében, bár a főszerepet játszó Richard Dean Anderson külseje szinte teljesen megváltozott. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.