Hoppá! Újabb fotó szivárgott ki a legújabb Bridget Jones-film forgatásáról

Forrás: AFP/Photo12 -
fotó filmforgatás Bridget Jones Patrick Dempsey film
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nagyban forgatják a Bridget Jones naplója harmadik részét, a forgatásról pedig egy újabb fotó látott napvilágot, melyet nem más, mint a film egyik főszereplője, Patrick Dempsey tett közzé. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, A Grace klinika sármos sztárja, Patrick Dempsey is szerepet kapott a Bridget Jones naplója harmadik részében Renée Zellweger és Colin Firth oladalán. A színész Instagram oldalán tett közzé egy képet a forgatási helyszínről, mely mellé a következő sorokat intézte: "Szeretek Angliában dolgozni. Renée és Colin remek munkatársak."

Forrás: Instagram/ Patrick Dempsey

Minden, amit még nem tudtál az új Bridget Jones-filmről

Ki ne szeretné a csetlő-botló, súlyproblémákkal küzdő szinglit, Bridget Jonest, akinek boldogságáért lélegzetvisszafojtva szurkoltunk? A rajongók legnagyobb örömére most itt a folytatás! Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.