Íme, az 5 kedvenc szerelmes idézetünk a P.S. I Love You-ból

Forrás: Northfoto -
szerelmes szerelmes idézetek szerelem P.S. I Love You
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne a 2000-es évek egyik legsikeresebb romantikus filmjére, a P.S. I Love You-ra? A Hilary Swank és Gerard Butler főszereplésével készült produkció sokunk szemébe csalt könnyeket. Most összegyűjtöttük az öt kedvenc idézetünket a filmből. 

"Tudom, milyen érzés az, hogy mintha ott sem lennél, amíg ő rád nem néz, meg nem érint, vagy nem süt el egy viccet a károdra... Csak hogy mindenki lássa, hogy vele vagy, az övé vagy."

Forrás: Northfoto

"Ha végleg elhagysz, az én életemnek megszűnik az értelme. Ha hagylak elmenni, soha többet nem látlak viszont. De hiába próbálok küzdeni ellene, csak halasztom a halaszthatatlant. Szembeszállok mindennel, hogy még egy percet eltölthessek veled, és ha ez lehetséges, akkor egész életemben érted fogok küzdeni, azért az egyetlen percért, és azért az egy kimondatlan szóért!"

"Olyan erőszakosak vagyunk, nem? Úgy félünk az öregedéstől, hogy megteszünk ellene mindent. Nem vesszük észre, hogy az a legfontosabb, hogy legyen kivel megöregedni."

"Ha megismersz valakit, aki segít elfelejteni a múltat; akkor ő lesz a jövőd."

"Te voltál az életem, de én csak egy fejezet vagyok a tiédben."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.