Brutális rövidfilm terjed a jelenkori emberről

ember film animáció videó környezetszennyezés sokkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már számos társadalomkritikai jellegű fotó és videó látott napvilágot, azonban az összeset übereli a Steve Cutts által készített videó. 

Környezetszennyezés, állatkínzás, iparosodás - a népszerű animációs film három és fél percben mutatja be, hogy az emberiség megjelenése óta milyen károkat okozott a Földnek. Az elgondolkodtató animációt 2012 óta több mint 16 millióan nézték meg a legnagyobb videómegosztó portálon.

Csontsovány jegesmedvét fotóztak a sarkvidéken – Sokkoló kép!

A környezetszennyezés miatti klímaváltozásnak egyre súlyosabb következményei lesznek. Kerstin Langenberger fotósnak talán most sikerül rádöbbentenie az embereket, hogy hová tart a világ. Fotó!
Íme, az 5 kedvenc szerelmes idézetünk a P.S. I Love You-bólhttp://www.life.hu/kult/20151007-ez-az-ot-kedvenc-idezetunk-a-p-s-i-love-you-filmbol.htmlKi ne emlékezne a 2000-es évek egyik legsikeresebb romantikus filmjére, a P.S. I Love You-ra? A Hilary Swank és Gerard Butler főszereplésével készült produkció sokunk szemébe csalt könnyeket. Most összegyűjtöttük az öt kedvenc idézetünket a filmből. KultNorthfotoMost akkor Havas Jon meghalt vagy sem? Árulkodó fotó!http://www.life.hu/kult/20150929-a-tronok-harca-sorozat-forgatasa-kozben-lefenykepeztek-havas-jont.htmlA lehető legszomorúbban ért véget a Trónok harca ötödik évadja, ám ha hihetünk az interneten keringő legfrissebb képeknek, mégsincs minden annyira veszve, mint azt elsőre hinnénk. Vigyázat, hatalmas spoilerveszély következik! KultOrigoCharlize Theron Budapestre látogat http://www.life.hu/kult/20151006-charlize-theron-a-fovarosba-erkezik-legujabb-filmjenek-forgatasara.htmlAz Oscar-díjas színésznő néhány hét múlva hazánkba érkezik, hogy a következő filmjének jeleneteit nálunk forgassa. Kult--30 év után véget ér a Simpson család? http://www.life.hu/kult/20151001-a-hirek-szerint-utolso-reszehez-erkezett-a-simpson-csalad.htmlÚgy tűnik, a népszerű amerikai animációs műsor készítői kifogytak az ötletekből, és állítólag 30 év után abbahagyják a történet gyártását. Kult--Hamupipőke, a terminátor – Disney-hősök újratöltvehttp://www.life.hu/kult/20150930-jeffrey-thomas-grafikus-muvesz-disney-hercegnoket-gondolt-ujra.htmlMinden kislány álmodozott már arról, milyen jó lenne belebújni valamelyik Disney-hercegnő bőrébe. Jeffrey Thomas művei után azonban minden bizonnyal többen is meggondolják, mit kívánnak: a grafikus ábrázolásmódja inkább nevezhető hátborzongatónak, semmint álomszépnek. Kult--Váó! Így táncol egy pár a Szürke ötven árnyalata zenéjérehttp://www.life.hu/kult/20150927-dogos-tancot-mutat-be-egy-par-a-szurke-otven-arnyalata-zenejere.htmlElképesztően szexire sikeredett egy fiatal táncos pár, Daniel és Desiree közös tánca, melyet Beyoncé: Crazy In Love című számára adnak elő. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.