Két magyar táncos a főszereplője a Lord of the Dance showjának

Forrás: Brian Doherty -
Michael Flatley táncos Lord of the Dance főszereplő show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazánkba érkező világhírű produkcióban két magyar táncost Papp Zoltánt és Krén Andrást is láthatjuk majd.

A Dangerous Games című showban, melyet Michael Flatley 2014-ben több hónapig tartó munkával koreografált és rendezett újra, András, a Lord (a Tánc Ura) Zoltán pedig, a Dark Lordot (a Sötét Nagyúr) szerepében bizonyít majd.

Forrás: Brian Doherty

„Michael Flatley számunkra egy legenda, akitől mindig lehet újat tanulni. Így volt ez a tavalyi hosszú próbafolyamat során is. Maximális koncentrációt követelt mindenkitől és a maximumot hozta ki mindenkiből. A vadonatúj előadásban megtartottuk a legjellegzetesebb táncokat és új koreográfiával egészítettük ki. Az új részekkel modernebb lett a produkció. Új jelmezek is készültek, még nagyobb LED kijelzők kerültek a háttérbe, amik fantasztikus látványt nyújtanak. A zenét újra hangszerelték és így teljesebb lett a hangzás is." – mondta el a megújult produkció kapcsán Papp Zoltán, aki a turné során nem csak főszereplő, hanem a táncosok vezetője is.

Zoltán mesélt arról is, hogy milyen érzés lesz a magyar közönség előtt fellépniük: „András a mostani turnéban kezdett el főszerepben táncolni – eddig a tánckar tagja volt –, így még csak egyszer volt lehetőségünk egymással szemben állni a színpadon. Nagyon furcsa volt, hiszen ő nagyon jó barátom és egyben a barátnőm öccse is. Sok időt töltünk együtt akkor is, amikor éppen nem turnézunk, együtt járunk focizni, gokartozni. Így nehéz a színpadon ellenfélként egymásra néznünk és a karakterben maradnunk. Ezért sokat kellett gyakorolnunk a turné előtt! Nem tudom, hogy milyen érzés lesz majd októberben a hazai közönség előtt, főként Budapesten, mindkettőnk szülővárosában, a családjaink előtt fellépni. Az biztos, hogy nagyon várjuk már a pillanatot, amikor összecsapunk: két magyar a legnagyobb táncprodukcióban, a két legnagyobb főszerepben!"

Íme, az 5 leginspirálóbb idézet Nick Vujicic-tőlhttp://www.life.hu/kult/20151008-ime-az-5-leginspiralobb-idezet-nick-vujicic-tol.htmlA kezek és lábak nélkül született Nick Vujicic sokáig nem is látta értelmét az életének. Ma már azonban motivációs trénerként dolgozik és több millió emberen segítet előadásaival. Most összegyűjtöttük az 5 leginspirálóbb idézetet tőle. KultOrigoÉljen Bella és Edward! Jön az új Alkonyat-könyv!http://www.life.hu/kult/20151008-jon-az-uj-alkonyat-konyv.htmlHa Alkonyat-fan voltál, most igazán örülhetsz. Nem kell újra elolvasnod a rongyosra lapozott köteteket, hiszen jön a legújabb rész! Kult--Egy kis adrenalinra vágysz? Segítünk!http://www.life.hu/kult/20151007-kulturalis-programajanlo-oktober-7-11.htmlMost aztán tényleg minden művészlelkű hódolhat szenvedélyének. Lesz zene, tánc, színházi előadás és minden, ami szemnek ingere október második hétvégéjén. Kult--Törőcsik Mari: "Méltósággal szeretném a halált várni"http://www.life.hu/kult/20151007-exkluziv-interju-torocsik-marival-aki-allapotarol-es-a-halalhoz-valo-viszonyarol-meselt.htmlNemrég jött ki a kórházból Törőcsik Mari, aki most megrendítő őszinteséggel mesélt a Life.hu riporterének állapotáról, illetve a halálhoz való viszonyáról. Exkluzív interjú. KultOrigoMost bárki megnézheti, hogyan halt meg Heath Ledger http://www.life.hu/kult/20151007-heath-ledger-szinesz-halalarol-filmet-keszitettek.htmlA 2008. január 22-én véletlen gyógyszertúladagolásban elhunyt színész halála előtti óráiról készült dokumentumfilm. KultOrigoHoppá! Újabb fotó szivárgott ki a legújabb Bridget Jones-film forgatásárólhttp://www.life.hu/kult/20151006-patrick-dempsey-kepet-osztott-meg-a-bridget-jones-harmadik-reszenek-forgatasarol.htmlMár nagyban forgatják a Bridget Jones naplója harmadik részét, a forgatásról pedig egy újabb fotó látott napvilágot, melyet nem más, mint a film egyik főszereplője, Patrick Dempsey tett közzé. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.