motiváció élet idézet motiválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontos, hogy a szemed előtt mindig lebegjen egy cél. Sose add fel az álmaidat! Összegyűjtöttünk néhány remek motivációs idézetet. Ha akarod, írd fel őket egy cetrlire, és ragaszd ki a lakás bármely pontjára őket.

"Csak lépj tovább és ne törődj azzal, amit mások gondolnak. Tedd azt, amit tenned kell, önmagadért." (Johnny Depp)

"Nincs az a hegy, amit el ne lehetne hordani. Csak neki kell állni." (Száraz Miklós Gyögy)

Forrás: Thinkstock

"Milyen csodálatos, hogy egyetlen percet sem kell várnia senkinek, hogy belekezdjen a világ fokozatos megváltoztatásába! Milyen csodálatos, hogy mindenki, legyen kicsi vagy nagy, közvetlenül tehet azért, hogy legyen igazságosság, és mindenki részesülhessen is belőle!" (Anne Frank)

"Vagy írj olyat, amit érdemes olvasni, vagy csinálj olyat, amit érdemes megírni." (Benjamin Franklin)

"A tett, s nem a tett következménye számít. Mindig helyesen kell cselekedned. Talán nem tőled függ, s talán nem is a te idődben lesz a tettnek következménye, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell helyesen cselekedned. Sosem tudhatod, hogy a tetteidnek mi lesz az eredménye. De ha nem teszel semmit, nem lesz eredmény sem." (Mahatma Gandhi)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.