Így telik egy rohamosztagos napja - Fotók!

Forrás: Jorge Pérez Higuera -
fotós rohamosztagos Star Wars film Jorge Pérez Higuera vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halálcsillagon is van bizony szabadnap, és egy-két űrcsata mellett néha belefér egy lazító koktél. Elképesztően vicces fotósorozat következik!

Te is Star Wars-rajongó vagy? Akkor biztosan elnyeri a tetszésedet, a spanyol fotógráfus, Jorge Pérez Higuera munkája, aki egy nem mindennapi témát örökített meg. A választás nem lehetett véletlen, hiszen körülbelül két hónap múlva a mozikban is látható lesz az amerikai sci-fi/fantasy legújabb része. A fotók koncepciója alapján mostanában elég unalmas lehet az élet az űrben, és a rohamosztagosoknak még biliárdozni is van idejük.

Forrás: Jorge Pérez Higuera

A fotós egy interjúban elmondta, hogy azért is készítette el a képeket, mert több generáció szívéhez is közel állnak ezek a karakterek, és sosem tudta igazán eldönteni, hogy vajon milyen neműek is lehetnek valójában.

Forrás: Jorge Pérez Higuera

Kötögetés, szobafestés, és jacuzzi? Hogy is van ez? Merre van ilyenkor a főnök?

Forrás: Jorge Pérez Higuera

Forrás: Jorge Pérez Higuera

Reméljük, hamarosan kaphatunk egy hasonló Gyűrűk ura-feldolgozást is.

Forrás: Jorge Pérez Higuera

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.