Teljesen kiakadt a A szürke ötven árnyalatának producere

Forrás: Youtube -
rajongó film Henry Cavill A szürke ötven árnyalata pletyka casting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók már annyira nem bírnak magukkal, hogy mindenféle pletykákat terjesztenek a 2017-ben megjelenő filmről. A sikerkönyv adaptációjának producere ezen most jól fel is húzta magát, és tisztázta a dolgokat.

Dana Brunetti azért háborodott fel, mert a rajongók körében elterjedt, hogy Az acélember-ből és Az U.N.C.L.E. emberé-ből ismert Henry Cavill fogja alakítani Anastasia Steele új főnökét a folytatásban.

Forrás: Youtube

„El sem kezdtük még a szereplőválogatást, olyannyira, hogy még casting igazgatónk sincs. Annyi biztos, hogy James Foley a rendező, a trilógia szerzőjének férje, Niall Leonard írja a forgatókönyvet, és persze a két főszereplő, Dakota Johnson és Jamie Dornan is visszatér” – nyilatkozta a producer.

A szürke ötven árnyalata miatt nem szexelünk

A legújabb kutatások szerint a média akkora nyomást tesz az emberekre, hogy képtelenek felszabadultan szexelni. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.