Sosem látott felvétel került elő Robin Williamsről

Forrás: Kobal / Picture Desk / AFP -
szinkron Aladdin videó rajzfilm Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavaly augusztusban tragikus hirtelenséggel elhunyt világsztár az Aladdin című mese szinkron munkálatai közben látható az alábbi videóban, melyet még sosem mutattak meg a nyilvánosságnak. 

A megható képsorokat a Disney tette közzé az animációs film különleges, Blu-Ray kiadásán. A felvételek láttán újra bizonyítást kaphatunk, hogy milyen tehetséges művészt vesztettünk el. A világhírű rajzfilmet 1992-ben mutatták be, és rögtön belopta magát a nézők szívébe. A színész Dzsini karakterébe bújt, és stáb többi tagja a ma napig állítja: ilyen tökéletes szinkronmunkával még nem találkoztak.

Robin Williams a Jó reggelt, Vietnam! című filmben Forrás: Kobal / Picture Desk / AFP

Szerelem a vámpírvilágban: Íme az 5 legromantikusabb idézet az Alkonyat-filmekbőlhttp://www.life.hu/kult/20151013-szerelem-a-vampirvilagban-ime-az-5-legromantikusabb-idezet-az-alkonyat-filmekbol.htmlLehet imádni vagy gyűlölni az Alkonyat-történetet, de tény, hogy Bella és Edward szerelme után nők milliói ácsingóztak világszerte. A könyv persze messze túlszárnyalta a filmet, és persze mi másról is szólhatna, mint a mindent elsöprő szerelemről. Íme 5 kedvenc idézetünk a vámpíros könyvekből, Stephenie Meyer tollából. Kult--Bridget Jones iszonyatosan lepukkanthttp://www.life.hu/kult/20151009-renee-zellweger-bridget-joneskent-nagyon-lepukkant.htmlMár aggódtunk, hogy Renée Zellweeger plasztikázása miatt Bridget Jones sem lesz a régi – de a színésznő erre most rácáfolt. Kult--Két magyar táncos a főszereplője a Lord of the Dance showjánakhttp://www.life.hu/kult/20151008-ket-magyar-tancos-papp-zoltan-es-kren-andras-a-foszereploje-michael-flatley-lord-of-the-dance.htmlA hazánkba érkező világhírű produkcióban két magyar táncost Papp Zoltánt és Krén Andrást is láthatjuk majd. Kult--Jennifer Lawrence igazi lázadóként harcol a mutánsokkal http://www.life.hu/kult/20151007-az-ehezok-viadala-uj-elozetese-egyszeruen-dobbenetes.htmlA rajongónak nem kell sokat várniuk, hiszen egy hónap múlva a mozikba kerül a népszerű franchise sorozat, Az éhezők viadala legújabb, és egyben befejező része. A látottak alapján az utolsó rész döbbenetes lesz. KultOrigoNézd meg az új James Bond-dal klipjét!http://www.life.hu/kult/20151007-megjelent-a-sam-smith-altal-enekelt-uj-james-bond-dal-klipje.htmlHiába a vegyes megítélés, a 007 Spectre - A Fantom visszatér című James Bond-film főcímdala gyorsan a brit poplisták élére került. Most pedig a klipet is megnézheted! Kult--Törőcsik Mari: "Méltósággal szeretném a halált várni"http://www.life.hu/kult/20151007-exkluziv-interju-torocsik-marival-aki-allapotarol-es-a-halalhoz-valo-viszonyarol-meselt.htmlNemrég jött ki a kórházból Törőcsik Mari, aki most megrendítő őszinteséggel mesélt a Life.hu riporterének állapotáról, illetve a halálhoz való viszonyáról. Exkluzív interjú. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.