Döbbenetes fotók! Tényleg a telefonunk rabjai vagyunk?

Forrás: Eric Pickersgill -
fotó Eric Pickersgill döbbenet társadalom telefon New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat hallani mostanság, hogy az emberek hozzá vannak nőve a telefonjaikhoz. Egy fotográfus ennek az állításnak az igazságtartalmát szerette volna bebizonyítani, így igen sokat mondó képsorozatot készített. 

A New York-i művész az emberek kezéből photoshoppal tüntette el a mobiljaikat, hogy így minél szembetűnőbb legyen a kütyük iránti függőségünk. A fotós a "Removed" címet adta a fotósorozatnak, melynek ötletét egy kávézóban töltött délutánja adta. A férfi elmondása szerint látott egy családot, amelynek mind a négy tagja a mobilját nyomogatta, és nem szóltak egymáshoz. Eric Pickersgill fotói elképesztőek lettek!

További felvételekért kattints ide!

A párok sem beszélgetnek egymással, inkább egy közösségi oldalon pörögnek! Forrás: Eric Pickersgill

Ma már nincs játék a szabadban.. Forrás:Eric Pickersgill

Családi sütögetés? Előbb posztoljunk! Forrás: Eric Pickersgill

Nincsenek meghitt pillanatok.. Forrás: Eric Pickersgill

Jaj, ne! A Szürke 50 miatt nem lesz új Alkonyat-trilógiahttp://www.life.hu/kult/20151013-stephenie-meyer-nem-fejezi-be-az-alkonyat-konyveket-edward-szemszogebol.html Továbbra is imádják a vámpírfanok az Alkonyat-könyveket, habár a történet már tízéves. Az írónő nemrég elhúzta a mézesmadzagot a rajongók előtt, aztán szépen lelankasztott mindenkit. Kult--Ettől biztos tériszonyod lesz! A filmvászon legfélelmetesebb pillanatai a magasbanhttp://www.life.hu/kult/20151012-ettol-biztos-teriszonyod-lesz-a-filmvaszon-legfelelmetesebb-pillanatai-a-magasban-eszak-eszaknyugat.htmlA friss Kötéltánc főhőse a World Trade Center két tornya között sétál át egy vékonyka dróton – mi pedig alig merünk oda- és lenézni, pláne ha 3D-ben látjuk a filmet. Az élmény hatására most összeállítottuk a mozivászon „legtériszonyosabb” jeleneteinek gyűjteményét. Kult--Így telik egy rohamosztagos napja - Fotók!http://www.life.hu/kult/20151009-rohamosztagosok-egy-napjarol-keszitett-fotosorozatot-egy-spanyol-fotos-vicces-kepek.htmlA Halálcsillagon is van bizony szabadnap, és egy-két űrcsata mellett néha belefér egy lazító koktél. Elképesztően vicces fotósorozat következik! Kult--Brutális rövidfilm terjed a jelenkori emberről http://www.life.hu/kult/20151007-sokkolo-kisfilm-terjed-a-neten-a-jelenkori-ember-kornyezetszennyezeserol.htmlKorábban már számos társadalomkritikai jellegű fotó és videó látott napvilágot, azonban az összeset übereli a Steve Cutts által készített videó. KultOrigoElárverezi Faludy György hagyatékát az özvegyehttp://www.life.hu/kult/20151012-faludy-gyorgy-hagyatekat-elarverezi-ozvegye-faludy-fanny.htmlKiárusítja Faludy György hagyatékát a költő özvegye, Faludy Fanni: november 5-én kerülnek árverésre a személyes tárgyai, kitüntetései, illetve soha nem látott, kiadatlan kéziratai. Kult--Bridget Jones iszonyatosan lepukkanthttp://www.life.hu/kult/20151009-renee-zellweger-bridget-joneskent-nagyon-lepukkant.htmlMár aggódtunk, hogy Renée Zellweeger plasztikázása miatt Bridget Jones sem lesz a régi – de a színésznő erre most rácáfolt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.