Exkluzív interjú! Így járta meg a poklok poklát Hujber Ferenc

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc siker színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Ferenc egy egyedülálló One Man Show keretében olyan színpadi produkcióval rukkol elő, ahol minden karaktert ő maga fog alakítani. A Broadwayen már sikeres műfaj sajátossága, hogy a csillagokból a pokolba jutott sztárok bemutatják saját élettörténetüket. A színész egy exkluzív interjúban mesélt többek közt arról, hogyan is járta meg a poklok poklát.

Egyedülálló dokumentumfilm mutatja be a Csomolungma megmászását és a serpák életéthttp://www.life.hu/kult/20151018-egyedulallo-dokumentumfilm-mutatja-be-a-csomolungma-megmaszasat-es-a-serpak-eletet.htmlKínában bemutatták az ország első dokumentumfilmjét a Csomulungma északi oldali megmászásáról, egyben a csúcs meghódítására indulók segítőiről, a tibeti serpákról.KultThinkstock"Világszínvonalú a magyar Grease" - Vastag Csaba beleírta magát a történelembehttp://www.life.hu/kult/20151018-vilagszinvonalu-a-magyar-grease-nyilatkozott-cynthia-mendelsohn-kreativproducer-es-jogtulajdonos.htmlOktóber 16-án mutatták be Szurdi Miklós rendezésében a Grease-t a SYMA Rendezvényközpont színpadán. A musicalben olyan szereplők tűnnek fel, mint Vastag Csaba, Kiss Ramóna vagy Görgényi Fruzsina. A darabot Cynthia Mendelsohn jogtulajdonos, kreatívproducer is megnézte és a Life.hu-nak elmondta, hogy tetszett neki az előadás. KultOrigo"Világszínvonalú a magyar Grease" - Vastag Csaba beleírta magát a történelembehttp://www.life.hu/kult/20151018-vilagszinvonalu-a-magyar-grease-nyilatkozott-cynthia-mendelsohn-kreativproducer-es-jogtulajdonos.htmlOktóber 16-án mutatták be Szurdi Miklós rendezésében a Grease-t a SYMA Rendezvényközpont színpadán. A musicalben olyan szereplők tűnnek fel, mint Vastag Csaba, Kiss Ramóna vagy Görgényi Fruzsina. A darabot Cynthia Mendelsohn jogtulajdonos, kreatívproducer is megnézte és a Life.hu-nak elmondta, hogy tetszett neki az előadás. KultOrigo5+1 aranyköpés a Szívek szállodájábólhttp://www.life.hu/kult/20150919-aranykopesek-a-szivek-szallodajabol.htmlHa láttad, akkor biztosan nem felejted el a Gilmore lányok vicces, olykor könnyfakasztó kalandjait. Ha nem láttad, akkor pedig ne hagyd ki - úgyis lassan itt az esős ősz, amikor az egyik legjobb dolog egy pokrócba burkolózva filmet nézni. Most összeszedtünk neked néhány kedvcsináló aranyköpést a sorozatból. Kult--Nemzeti Vágta: 12 ország legjobb lovasai a PreVital Nemzetközi Futamonhttp://www.life.hu/kult/20150919-szeptember-19-es-20-kozott-immar-nyolcadszor-rendezik-meg-a-hosok-teren-a-nemzeti-vagtat.htmlSzeptember 19-20. között immár nyolcadszor rendezik meg a Hősök terén Magyarország legnagyobb kulturális, turisztikai, gasztronómiai és történelmi településfesztiválját, a Nemzeti Vágtát. Az egyedülálló lovas ünnep már az induláskor átlépte az államhatárokat, és fogadott lovasokat a történelmi Magyarország területéről.KultOrigoBarátok nélkül él Moldova György - "Nálam csak egyszer lehet hibázni"http://www.life.hu/kult/20150530-baratok-nelkul-maganyosan-el-moldova-gyorgy.htmlFeleségével 40 éve van együtt, barátai azonban már meghaltak mellőle. Moldova György a mai napig alkot, elmondta, min dolgozik most. KultFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.