Adele új dala felrobbantotta az internetet

dal énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő visszatért, nem is akárhogyan!

Adele 2011-ben adta ki legutolsó albumát, és mostanáig várt a nagy dobásra. Persze ez idő alatt sem unatkozott: gyermeke született, és meg kellett műteni a hangszálait. A rajongók imádják a Hello című számot, nektek hogy tetszik?

Bejön Adele új dala?

Véget ér a Brickleberry - Mától látható az utolsó évad! http://www.life.hu/kult/20151020-veget-er-brickleberry-nem-keszitenek-tobb-evadot-a-nepszeru-sorozatbol.htmlBár az animációs sorozat itthon szép számokat hozott, a tengerentúlon már januárban elkaszálták a sorozatot. Az utolsó részeket mától láthatják a nézők a Comedy Centralon. KultOrigoExkluzív interjú! Így járta meg a poklok poklát Hujber Ferenchttp://www.life.hu/kult/20151022-hujbert-ferenc-onallo-show-t-csinal.htmlHujber Ferenc egy egyedülálló One Man Show keretében olyan színpadi produkcióval rukkol elő, ahol minden karaktert ő maga fog alakítani. A Broadwayen már sikeres műfaj sajátossága, hogy a csillagokból a pokolba jutott sztárok bemutatják saját élettörténetüket. A színész egy exkluzív interjúban mesélt többek közt arról, hogyan is járta meg a poklok poklát.Kult--Mabel Katz: „A fájdalom elkerülhetetlen, de a szenvedés választás kérdése"http://www.life.hu/kult/20151020-mabel-katz-a-hooponopono-vilaghiru-tanitoja-interjuban-meselt-a-technikarol.htmlA ho'oponopono világhírű tanítója ismét Magyarországra látogat, ennek kapcsán pedig kifaggattuk őt, hogy párkapcsolati problámákban és stresszes helyzetekben hogyan használjuk ezt a hawaii technikát. Kult--Micsoda hír! Folytatódik a Kegyetlen játékok - Nem is akárhogyhttp://www.life.hu/kult/20151022-sorozattal-folytatodik-a-kegyetlen-jatekok-film.htmlTuti, hogy te is emlékszel a Kegyetlen játékok legjobb jeleneteire, és hogy te is megőrültél Ryan Phillippe-ért. Van egy jó hírünk a film rajongóinak! KultOrigoKirály Viktor lehet, hogy kimarad A Játékkészítőből?http://www.life.hu/kult/20151021-kiraly-viktor-enekes-lehet-hogy-kimarad-a-jatekkeszitobol-vagy-egy-bravurnak-koszonhetoen-megis.htmlAz énekes remekül szerepel az amerikai The Voice versenyén. Az idén merőben megújuló látványvilággal és új dalokkal is jelentkező, A Játékkészítő című mese-musical stábja is szívből szurkol neki, bár ha nyer, lehet, hogy lemarad a decemberi előadásról, vagy mégsem? Kult--Egyedülálló dokumentumfilm mutatja be a Csomolungma megmászását és a serpák életéthttp://www.life.hu/kult/20151018-egyedulallo-dokumentumfilm-mutatja-be-a-csomolungma-megmaszasat-es-a-serpak-eletet.htmlKínában bemutatták az ország első dokumentumfilmjét a Csomulungma északi oldali megmászásáról, egyben a csúcs meghódítására indulók segítőiről, a tibeti serpákról.KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.