Gesztesi Károly: "az elmúlt egy hónap szenzációhajhász sajtóhadjárata miatt fél évre alkotói szabadságra vonulok"

betegség sajtó Gesztesi Károly szabadság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly múlt héten közleményben tudatta: alkotói szabadságra megy. A Blikk azonban úgy tudja, a színész továbbra is fellép.

"Ezúton szeretném bejelenteni, hogy az elmúlt egy hónap szenzációhajhász sajtóhadjárata miatt fél évre alkotói szabadságra vonulok. (...) megpróbáltam betegségem ellenére, erőmön felül, továbbra is helyt állni a színpadon, ahelyett, hogy az orvosaim tanácsára pihentem volna. A fizikai megerőltetések miatt azonban egészségi állapotom sajnos rosszabbodott. Döntenem kellett.” - írta Gesztesi múlt heti közleményében.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Jó hír azonban a színész rajongóinak, hogy nem kell teljesen nélkülözniük a sztárt. A Blikk tudomására jutott ugyanis, hogy a Ma estére szabad a kecó című darabban továbbra is láthatjuk őt, méghozzá Debrecenben. Csütörtökön már fel is lépett, és a mű producere, Horvárh Csaba úgy tudja, ez így is marad: "Én úgy tudom, hogy a pihenés ellenére végig arról volt szó, hogy a Ma estére szabad a kecó című darab előadásait megcsinálja, ebben a darabban Karcsi végig ott van velünk. Egyébként nagyon jót tesz neki ez az aktív pihenés, látszik rajta, hogy jó állapotban van, jó vele dolgozni" - nyilatkozta a bulvárlapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.