Itt a nap híre! Hollywoodi produkció készül az Egri csillagokból

Forrás: Youtube -
film forgatás magyar Hollywood tárgyalás Egri csillagok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gárdonyi Géza regényének megfilmesítése már évek óta mozgatja több rendező fantáziáját is. A hírek szerint ez nem álom többé, és már komoly tárgyalások is elindultak az ügyben.

Scott Fales forgatókönyvíró Bornemissza Gergelyék történelmi csatájából egy Rettenthetetlenhez hasonló filmet képezel el. A magyar producerek eddig titokban tartották a dolgot, azonban egy Los Angelesben élő forgatókönyvíró szerint egy háborús drámát szeretnének készíteni belőle a jövőben - írja a Bors.

Forrás: Youtube

"Maga a cím is nagyon találó. Igen érdekes, ugyanis a csillag nem más, mint az egyéni sors jelképe. A történet a csatában harcoló emberek, sokszor holtukig küzdő hősök sorsát mutatja be. Megértettem az üzenetét, és megírtam a magam sajátos módján a film angol nyelvű forgatókönyvét" - árulta el a hellomagyarok.hu portálnak az író.

Scott Fales már többször is járt hazánkban, és Eger különösen felkeltette az érdeklődését. "A kulcsemberekkel, mint például a potenciális amerikai és magyar producerekkel már régóta tárgyalunk" - tette hozzá Fales.

Király Viktornak szurkolnak Amerikában tartózkodó kollégáihttp://www.life.hu/kult/20151111-kiraly-viktornak-a-the-voice-kapcsan-a-jatekkeszito-musical-szereploi-drukkolnak-kamaras-ivan.htmlKirály Viktor szépen menetel az NBC Voice műsorában, amit adásonként 50 millióan látnak az Egyesült Államokban. Viktor kollegái a Játékkészítő című musicalből pedig egész közelről szurkolnak az énekesnek. Kult--Így még biztos nem hallottad József Attila versét!http://www.life.hu/kult/20151110-jozsef-attila-mama-cimu-verset-furcsa-forditasban-szavalta-el-dobrosi-laura.htmlIsmét divatba jött a versek világa és a szavalás, ám amit most művelt az HBO sztárja, az nagyon durva. Kult--Véget ért a Downton Abbey, a rajongók a karácsonyi különkiadásra készülnekhttp://www.life.hu/kult/20151110-veget-ert-a-downton-abbey-a-rajongok-a-karacsonyi-kulonkiadasra-keszulnek.htmlVéget ért a nagysikerű Downton Abbey című brit tévésorozat, amelynek rajongói most azt remélik, hogy a karácsonyi különkiadásból választ kapnak néhány nyitva hagyott kérdésre. KultOrigo2,4 millióért kelt el John Lennon egykori gitárjahttp://www.life.hu/kult/20151109-john-lennon-a-the-beatles-zeneszenek-gitarjat-elarverezik.htmlA The Beatles frontembere állítólag ezen a hangszeren szerezte többek között a Love Me Do és a Want to Hold Your Hand című számokat. KultOrigoMegható karácsonyi reklámon zokog az internet - Videó!http://www.life.hu/kult/20151106-ez-a-karacsonyi-reklam-lattan-neked-is-kicsordul-a-konnyed-meghato-video.htmlMinden évben alig várjuk John Lewis ötletes, és legtöbbször igencsak könnyeket fakasztó karácsonyi reklámszpotjait. Idén egyenesen a Holdra repülünk! KultOrigoDavid Attenborough vicces dolgot csinált Adele új dalával - Videó!http://www.life.hu/kult/20151105-david-attenborough-olyat-tett-adele-uj-dalaval-amit-meg-eddig-senki-video.htmlA brit természettudós egy igen érdekes felvételt készített a világhírű énekes klipjéből. Az ötletet Greg James, a BBC Radio 1 egyik műsorvezetője adta. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.