Így néznek ki ma a 25 éves Reszkessetek betörők sztárjai

karácsony Reszkessetek betörők Macaulay Culkin főszereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltad volna, hogy immár 25 éve kíséri minden karácsonyunkat a Reszkessetek betörők? A jubileum alkalmából annak is utánajártunk, hogy néznek ki ma a főszereplők.

1990-ben forgatták a már klasszikusnak számító családi filmet, a Reszkessetek betörőket, ami immáron 25 éve töretlenül az egyik legkedveltebb karácsonyi film.

Arról rengeteget hallottunk már, hogy a főszereplő, Macaulay Culkin, aki 12 éves korára lett milliomos, a kábítószerek rabjává vált. Ennek fő oka valószínűleg az lehetett, hogy soha nem tudott kikerülni a gyereksztár kategóriából, és felnőttként senki sem akarta foglalkoztatni. Kábítószerfüggőségét állítólag már legyőzte, de a nikotinról nem tud leszokni: napi 60 szál cigarettát is elszív. De vajon mi lett a többi szereplővel?

Forrás: AFP, Northfoto
  • Kate Maccalister, vagyis Catherina O'Hara

Az Emmy-díjas színésznő a film előtt is ismert volt, az 1988-as Beetlejuice filmben nyújtott alakítása miatt. 2012-ben Tim Burton Frankenwienee című meséjében adta a hangját a főhősnek.

Forrás: AFP
  • Peter Maccalister, vagyis John Heard

A 90-es években több kisebb szerepe volt, például a Pelikán ügyiratban is játszott, de manapság csak olyan mozikban jelent meg, mint a botrányosan rossz Sharknado.

Forrás: AFP
  • Harry Lime, vagyis Joe Pesci

Joe Pesci már igazi sztárnak számított a Reszkessetek betörők forgatásán. A Nagymenőkben nyújtott alakítása világhírűvé tette. 1999-ben bejelentette a visszavonulását, hogy csak a zenélésnek szentelje az életét.

Forrás: AFP
  • Marv Merchants, vagyis Daniel Stern

Neki ez az alakítása volt a leghíresebb, később narrátorként működött közre filmekben.

Forrás: AFP
  • Buzz Maccallister, vagyis Devin Ratray

A gonosz testvér is már 38 éves, aki manapság az MTV egyik valóságshow-jában, a Damage Controlban látható, de jól futó sorozatokban is megjelent mellékszereplőként. Mindemellett pedig a Little Bill and the Beckleys zenekarban gitározik és énekel.

Forrás: AFP
  • Fuller Maccalister, vagyis Kierna Culkin

Maculay Culkin testvére, akinek a Reszkessetek betörőkben csak egy egészen kicsi szerepe volt, sokkal nagyobb karriert futott be, mint bátyja. A 2002-es Igby Goes Down (Minden jöhet) című filmben főszerepet kapott. Amanda Peet, Claire Daines és Ryan Phillipe mellett játszott a moziban, és egészen a Golden Globe jelölésig jutott vele. A Fargo sorozatban is nagyon szerették a nézők.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.