Star Wars fanok figyelem: Így rázzák a rohamosztagosok Kis Grófóra!

Kis Grófo rohamosztagos Star Wars film videó vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ne keress tovább, itt a nap videója! Ha Csillagok háborúja fan vagy, és már alig várod a decemberi premiert, a megtekintés kötelező!

Hiába a borongós, és esős idő, az internet pillanatok alatt felvidít minket. Egy lelkes rajongó elkészítette egy tengerentúlon felvett videó paródiáját, mely alá bevágta zenének Kis Grófó egyik örökzöld slágerét. A nevetés garantált!

Elképesztő formában van a ma 70 éves Goldie Hawn!http://www.life.hu/kult/20151121-goldie-hawn-november-21-en-70-eves.html15 évet simán letagadhatna Goldie Hawn. Még leírni is hihetetlen, de a színésznő ma, november 21-én lett 70 éves. Kult--Legendás párosok: férj és feleség együtt a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20151119-legendas-parosok-ferj-es-feleseg-egyutt-a-filmvasznon.htmlA tengernél című új filmben Angelina Jolie és Brad Pitt a mozivásznon is férjet és feleséget alakít – ebből az alkalomból összegyűjtöttünk olyan híresen emlékezetes eseteket, amikor színész házaspárok a kamera előtt is egymáséi lettek. ebből az alkalomból összegyűjtöttünk olyan híresen emlékezetes eseteket, amikor színész házaspárok a kamera előtt is egymáséi lettek. Kult--Ez a francia fiú készítette a párizsi merénylet után milliók által posztolt képethttp://www.life.hu/kult/20151116-jean-jullien-muvesz-rajzolta-az-eiffel-tornyot-bekejelkent-abrazolo-kepet-a-parizsi-merenylet-utan.htmlPolitikusok, hírességek, hétköznapi emberek posztolták a Pray for Paris hashtaggel azt a rajzot, amelyen az Eiffel-torony látható békejellé alakítva. Most az is kiderült, ki alkotta meg a péntek esti terrortámadások szimbólummá vált képet. Kult--Íme az öt kedvenc idézetünk Csernus Imrétőlhttp://www.life.hu/kult/20151115-az-ot-legjobb-idezet-csernus-imre-pszichiatertol.htmlA csípős nyelű pszichiáter nyers stílusa elsőre talán ijesztőnek tűnhet, egy azonban biztos: módszere rendkívül hatásos. Csernus Imre rengeteg embernek nyújt segítséget nap mint nap: akár rendelésein, akár könyveivel vagy előadásaival. Most összegyűjtöttük az öt kedvenc idézetünket tőle. KultOrigoÍme az öt leginspirálóbb idézet Pál Ferenctőlhttp://www.life.hu/kult/20151114-ime-az-ot-leginspiralobb-idezet-pal-ferenctol.htmlPárkapcsolati és házassági, valamint életvezetési tanácsait mély bölcsességgel és üde humorral osztja meg az előadásain hallgatóságával Pál Feri atya. Összegyűjtöttük az öt leginspirálóbb idézetet a lelkésztől. KultOrigoAz 5 legjobb Family Guy-idézethttp://www.life.hu/kult/20151113-ime-az-ot-legjobb-family-guy-idezet-nevessunk-egy-az-orult-csalad-beszolasian.htmlKi ne imádná a népszerű amerikai rajzfilmsorozat őrült családját. Összeszedtük az öt legjobb beszólást, melyeken a mai napig sírva nevetünk! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.