3 híres filmszerep, amit eredetileg férfiaknak szántak

Jodie Foster Jane Lynch színésznő rendező Légcsavar férfi filmszerep Angelina Jolie 40 éves szűz Salt ügynök főszereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie, Jane Lynch és Jodie Foster – mi a közös bennük? Mind a három színésznő egy-egy férfi kollégájuk elől happolt el egy szerepet. Máris mutatjuk.

Angelina Jolie – Salt ügynök

A mostanában rendezőként ténykedő színésznő szerepét eredetileg egy férfi kollégájának szánták – ráadásul nem is akárkinek, hanem az akciófilmek koronázatlan királyának, Tom Cruise-nak. A film producere azonban végül üzleti megfontolásból úgy döntött, nem áll be a többi férfihősökre épülő akciófilmek mögé, és Edward Salt karakterének egy jól irányzott „nemváltásával" végül Angelina Jolie bújt Evelyn Salt bőrébe.

Forrás: AFP

Jane Lynch – 40 éves szűz

A színésznő egy korábbi interjújában árulta el, hogy maga a rendező, Judd Apatow először egy férfinak szánta az általa megformált karakter szerepét. Végül a főszereplő, Steve Carell felesége, Nancy Walls megjegyzése miatt következett be a „nemváltás," Nancy szerint ugyanis túlságosan férfiközpontúvá vált volna a film, ha férfi játssza el a szerepet. Jane megpróbálta, így végül szerepet kapott minden idők egyik leghíresebb vígjátékában.

Forrás: AFP

Jodie Foster – Légcsavar

A film rendezője, Robert Schwentke eredetileg Sean Pennt szerette volna főszereplőként viszontlátni a Légcsavarban, végül azonban meggondolta magát: elmondása szerint így akart egy kis „csavart" vinni a filmbe.

Forrás: AFP
Angelina Jolie miatt háromszorozódtak meg a melleltávolító műtétek Angliábanhttp://www.life.hu/drlife/20151125-angelina-jolie-kockazatcsokkento-melleltavolito-mutete-miatt-veteti-le-egyre-tobb-no-a-mellet.htmlAz Oscar-díjas színésznő hatásának tudják be az orvosok, hogy egyre több brit nő dönt a sztárhoz hasonlóan, és veteti le mindkét mellét a mellrák kockázatának csökkentése miatt. Dr. Life--Johnny Depp lánya megkapta az első filmszerepét http://www.life.hu/sztarok/20150930-johnny-depp-lanya-mar-most-nagy-hollywoodi-filmekben-szerepelhet.htmlA csodaszép Lily Rose Depp még csak 16 éves, de már most nagy jövőt jósolnak neki Hollywoodban. A színész gyermekének felajánlottak egy főszerepet. TV + Sztárok--Összeházasodott barátnőjével Jodie Fosterhttp://www.life.hu/intim/20140424-jodie-foster-osszehazasodott-baratnojevel-alexandra-hedisonnal.htmlA színésznő szóvivője szerint a hétvégén mondta ki a boldogító igent párjának, Alexandra Hedisonnak.IntimOrigoAz Oscar-díj nem garancia a filmszerepekre? Anne Hathaway kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20150903-anne-hathaway-szineszno-elol-a-fiatalabb-szineszek-viszik-el-a-szerepeket.htmlA színésznő bevallotta: happoltak már el előle filmszerepet nála jóval fiatalabb tehetségek.TV + Sztárok--Üzletasszony szerepben! Nagy fába vágja a fejszéjét Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20151014-nagy-faba-vagja-a-fejszejet-hodi-pamela.htmlPamela ezúttal üzletasszony szerepben próbálja ki magát, hiszen hamarosan megnyitja első gyerek-szépségszalonját. TV + Sztárok--Így festenek a forgatáson az új Bridget Jones-film főszereplői - Fotókhttp://www.life.hu/kult/20151110-ujabb-fotok-kerultek-elo-a-bridget-jones-uj-filmlenek-forgatasarol-patrick-dempsey-igazi-szivtipro.htmlAz utóbbi hetekben rengeteg fotó látott napvilágot a Londonban zajló film előkészületeiről, és Renée Zellweeger külsejéről. Most itt egy újabb érdekes jelenet, melyben Patrick Dempsey lenyúlja Bridgetet. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.